آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۷۳۲

حمله همزمان ارتش یمن به دو ناوشکن آمریکا در دریای سرخ و مواضع اشغالگران در یافا

نیروهای مسلح یمن اعلام کردند به صورت همزمان دو ناوشکن آمریکا در دریای سرخ و یک موضع نظامی رژیم اشغالگر قدس در یافا را هدف حمله قرار داده‌اند.
حمله همزمان ارتش یمن به دو ناوشکن آمریکا در دریای سرخ و مواضع اشغالگران در یافا

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رسمی یمن (سبأ نت)، نیروهای مسلح این کشور با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد: نیروی پهپادی یمن، یک هدف نظامی دشمن صهیونیستی در منطقه اشغالی «یافا» را با پهپادی به همین نام، هدف حمله قرار داد.

در بیانیه نیروهای مسلح یمن همچنین آمده است: در پاسخ به ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی و جنایات این رژیم علیه ملت یمن، نیروهای مسلح به هدف قرار دادن شناورهای متجاوز دشمن در دریای سرخ، نیروی دریایی و پهپادی یمن، در یک عملیات مشترک، دو ناوشکن آمریکا را با استفاده از چند موشک بالدار و پهپاد، هدف حمله قرار دادند.

این بیانیه می‌افزاید: جنایات انجام شده علیه ملت ما و هدف قرار دادن تأسیسات غیرنظامی در استان های مختلف یمن، نشان دهنده شکست دشمن در دستیابی به اهدافش است.

بیانیه نیروهای مسلح یمن تصریح می‌کند: این جنایات، تنها باعث افزایش پایداری و پایبندی یمنی‌ها به موضع قاطعشان در حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین به عنوان یک وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی می‌شود و این حمایت و کمک تا توقف تجاوز به غزه و پایان محاصره آن ادامه خواهد داشت.

روز جمعه نیز نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیه‌ای که توسط سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی ارتش یمن قرائت شد، تاکید کرد: نیروهای دریایی، موشکی و پهپادی یمن، شناورهای جنگی دشمن و در صدر آنها ناو هواپیمابر «ترومن» آمریکا را با استفاده از موشک‌ و چندین پهپاد هدف قرار دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار