
تحقق ۱۰۵ درصدی بودجه شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۳
به گزارش خبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو، یوسف مغروری، نائب رئیس شورای شهر بجنورد امروز در جلسه علنی شورای شهر بجنورد که با حضور مسئولان استانداری برگزار شد، با اشاره به وضعیت بودجهای شهرداری در دوره ششم شورای شهر اظهار کرد: در آغاز فعالیت این دوره در سال ۱۴۰۰، بودجه شهرداری ۴۲۰ میلیارد تومان بود که ۹۰ درصد آن محقق شد؛ برای سال جاری، بودجهای معادل ۲.۵ همت به تصویب رسیده است.
وی افزود: در سال گذشته، ۲۷۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت در روزهای پایانی سال جذب شد که با این اقدام، تحقق بودجه سالانه ۱۴۰۳ به ۱۰۵ درصد رسید.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد خاطرنشان کرد: سرانه هر شهروند بجنوردی که در سال ۱۴۰۰ حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود، اکنون به ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.
مغروری همچنین از وجود ۵۰۰ میلیارد تومان مطالبه از دستگاههای اجرایی خبر داد و تأکید کرد: تحقق این مطالبات نیازمند همراهی جدی استانداری است.
ترافیک، پارکینگ، آسفالت و حملونقل؛ محورهای مهم عمرانی شهر
علی اربابی، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر بجنورد، ترافیک را از مهمترین دغدغههای شهری دانست و گفت: مطالعات جامع حملونقل بجنورد در سال گذشته بهروزرسانی شده است و همچنین اصلاح هندسی در دو تقاطع و میدان مهم شهر انجام گرفت.
اربابی تصریح کرد: مرکز کنترل ترافیک نیز با ۹ سامانه و ۴۳ دوربین در بجنورد راهاندازی شده است.
اربابی در ادامه به اقدامات انجامشده در راستای عدالت اجتماعی اشاره کرد و گفت: ساماندهی پارکهای حاشیه شهر در دستور کار قرار گرفت. برای ساخت پارکینگ، ۶۵۰۰ مترمربع زمین خریداری شد و مجوز ساخت پارکینگ طبقاتی نیز صادر شده است که ساخت این پارکینگ در اوایل سال جاری آغاز خواهد شد.
وی از رشد ۱۰ برابری عملیات آسفالتریزی در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: جمعآوری آبهای سطحی یکی از مسائل مهم شهر بود؛ در منطقه جوادیه، با تخصیص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار، دیوار ساحلی احداث شد.
نوسازی ناوگان حملونقل عمومی پس از یک دهه توقف
اربابی یادآور شد: از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ حتی یک دستگاه اتوبوس هم برای شهر خریداری نشده بود، اما در دوره اخیر، ۲۸ دستگاه اتوبوس و ۱۵ دستگاه ون خریداری شده است البته برخی از این وسایل نقلیه هنوز تحویل نشدهاند.
وی وجود مخازن شرکت نفت در داخل شهر را یک چالش پدافندی عنوان کرد و خواستار ورود مسئولان استانی برای رفع این مشکل شد.
عضو شورای شهر بجنورد همچنین نبود مدیریت یکپارچه شهری را یکی دیگر از چالشهای بجنورد دانست و تصریح کرد: متأسفانه گاهی تنها یک روز پس از اجرای آسفالت، دیگر نهادهای خدماتی اقدام به حفاری و تخریب آن میکنند.
لزوم حمایت از سرمایهگذاری و رونق گردشگری
سید محسن موسوی، عضو شورای شهر بجنورد نیز با اشاره به اقدامات اقتصادی شورا گفت: ۳۵ بسته سرمایهگذاری برای شهر آماده شده است.
وی تأکید کرد: استعلامهای دستگاههای اجرایی بهراحتی انجام نمیشود و این مسئله مانعی در مسیر جذب سرمایهگذار است.
موسوی خواستار ورود جدی استانداری در راستای رونق تولید و تسهیل امور سرمایهگذاری شد.
وی به موضوع گردشگری نیز اشاره کرد و گفت: مطالعات مربوط به دو محور پیادهراه شهری در بجنورد انجام شده، اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است؛ بجنورد ظرفیتهای مناسبی برای جذب مسافر دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
این عضو شورای شهر بجنورد در پایان وضعیت ورودیهای شهر را نامتناسب با شأن مرکز استان دانست و اظهار داشت: انتظار میرود ادارهکل راه و شهرسازی، طرحهای موضوعی و موضعی را با پیوستهای گردشگری برای ورودیهای شهر اجرا کند.