کد خبر:۱۲۴۶۷۷۱

شکایت کانادا از آمریکا به سازمان تجارت جهانی

کانادا به سازمان تجارت جهانی علیه تعرفه‌های خودرویی آمریکا شکایت کرد.
شکایت کانادا از آمریکا به سازمان تجارت جهانی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دولت کانادا به طور رسمی به سازمان تجارت جهانی (WTO) علیه تعرفه ۲۵ درصدی آمریکا بر خودرو‌ها و قطعات خودروی وارداتی از این کشور شکایت کرده است.

این شکایت روز ۷ آوریل (۱۸ فروردین) در وبسایت WTO ثبت شد. کانادا خواستار مشورت‌های تجاری با آمریکا درباره تعرفه‌های یکجانبه آمریکا که تولیدکنندگان کانادایی را تحت تأثیر قرار داده است، شده است.

این شکایت پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در ۲۶ مارس تعرفه ۲۵ درصدی بر خودرو‌های وارداتی اعلام کرد. این تصمیم شامل خودرو‌ها و قطعات کانادایی نیز می‌شود. پیش از این، کانادا از معافیت تعرفه‌ای برخوردار بود.

بر اساس روند معمول WTO طرفین ۶۰ روز فرصت دارند تا از طریق مذاکره به توافق برسند. در صورت عدم حل اختلاف، کانادا می‌تواند درخواست تشکیل هیئت حل اختلاف دهد. این فرآیند ممکن است ماه‌ها تا سال‌ها طول بکشد.

این تعرفه‌ها می‌تواند زنجیره تأمین خودرو در آمریکای شمالی را مختل کند و به افزایش قیمت خودرو در هر دو کشور منجر شود و مشاغل مرتبط با صنعت خودرو را در کانادا تهدید نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار