آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۸۰۸

اعطای تسهیلات طرح‌های درآمدزایی به دهیاری‌های استان کرمان

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمان از پرداخت ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات درآمدزایی به دهیاری‌های استان با توجه به نامگذاری شعار سال و در راستای سند تحرک‌بخشی به توسعه کرمان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مالک اژدی مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمان در مصاحبه‌ای از پرداخت ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات درآمدزایی به دهیاری‌های استان با توجه به نامگذاری شعار سال و در راستای سند تحرک‌بخشی به توسعه کرمان خبر داد و گفت: این میزان تسهیلات برای اولین بار در استان و به عنوان یکی از طرح‌های شاخص روستایی در کشور در حال اجراست.

او اعلام کرد: پرداخت این تسهیلات ویژه در راستای درآمدزایی دهیاری‌های استان و با حمایت کامل استاندار است. 
 
مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمان، ایجاد اشتغال و فراهم‌سازی درآمد پایدار برای دهیاری‌ها را از مزایای پرداخت این تسهیلات دانست و گفت: تسهیلات پرداختی در قالب بیش از ۳۰۶ طرح بوده که با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت طولانی مدت از محل میانگین اعتبار حساب دهیاری‌ها صورت می‌گیرد. 
 
اژدری تصریح کرد: بخشی از این طرح‌ها شامل صنایع تبدیلی و فرآوری تولیدات و محصولات کشاورزی است، همچنین در حوزه احداث نیروگاه‌های خورشیدی در مرحله اول ۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در روستا‌های استان ایجاد می‌شود.
 
وی ادامه داد: طرح‌های گردشگری روستایی شامل ایجاد بوم‌گردی‌ها و همچنین خرید ماشین‌آلات و ادوات نیز از دیگر طرح‌هایی است که تسهیلات درآمدزایی به آنها پرداخت خواهد شد. 
 
او گفت: برای موفقیت طرح‌ها و اجرای صحیح تسهیلات پرداختی در جهت ایجاد اشتغال، علاوه بر نظارت از سوی دفتر روستای، پشتیبان‌هایی نیز تعیین و معرفی شده است. 
 
مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمان بیان کرد: پرداخت تسهیلات به صورت مرحله به مرحله و براساس پیشرفت طرح صورت خواهد گرفت.
 
وی بیان کرد: هیچ سقفی برای پرداخت تسهیلات درآمدزایی به دهیاری‌ها وجود ندارد و در سال جاری نیز با ارائه طرح‌های دهیاری‌ها به دفتر روستایی، پرداخت تسهیلات ادامه می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار