
افزایش ۲ برابری حملات به خبرنگاران در آلمان

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه دی سایت، نتایج یک بررسی نشان میدهد که حملات به اعضای مطبوعات در آلمان در سال گذشته میلادی بیش از دو برابر شده است.
سازمان غیردولتی گزارشگران بدون مرز (RSF) در بررسی سالانه خود ۸۹ حمله فیزیکی به کارکنان رسانهها را در آلمان مستند و اثبات کرد که بیشتر این حملات در حاشیه راهپیمایی ها، به ویژه در مورد مناقشه خاورمیانه، و همچنین در رویدادهای جناح راست افراطی گزارش شده است.
بر اساس این گزارش، ۷۵ حادثه مستند، حمله مستقیم به افرادی بود که به عنوان مثال به عنوان خبرنگار گزارش میدادند. ۱۴ حمله علیه دفاتر تحریریه یا ساختمانهای مسکونی انجام شد. رایجترین حملات، حملات فیزیکی به صورت لگد و مشت یا با اشیایی مانند میله پرچم بود.
نتایج این بررسی نشان میدهد که ۶۶ مورد از ۸۹ حمله در جریان تظاهرات سیاسی صورت گرفت. RSF گزارش داد: ۳۸ مورد خشونت فیزیکی تنها در تظاهرات مربوط به خاورمیانه در برلین رخ داد. ۲۱ حمله دیگر از سوی نظریه پردازان توطئه و افراط گرایان راست انجام شد.
بر اساس نتایج این بررسی اگر ایالتهای فدرال را مقایسه کنیم، بیشترین حملات علیه خبرنگاران در برلین رخ داده است: ۴۹ مورد از ۸۹ حمله مستند در این شهر مهم آلمان گزارش شده است. ایالت بایرن و زاکسن هر کدام با ۸ حادثه در ادامه و بعد از برلین قرار دارند.
در مقایسه با سال قبل، تعداد حملات در سال ۲۰۲۴، ۴۸ مورد افزایش یافته است. تنها در سال ۲۰۲۲، تعداد حملات بیشتر از سال ۲۰۲۴ با ۱۰۳ مورد ثبت شد. در سال ۲۰۲۱، تعداد حملات ۸۰ مورد بود.
تجزیه و تحلیل RSF از سال ۲۰۱۵ به صورت سالانه منتشر میشود. این سازمان فرض میکند که تعداد زیادی از موارد گزارش نشده وجود دارد، زیرا آمار رسمی فقط شامل حوادثی است که به وضوح قابل اثبات است.
بر اساس این گزارش، حتی فراتر از حملات فیزیکی، خبرنگاران در آلمان خصومت فزایندهای نسبت به مطبوعات و درک محدودی از آزادی بیان را تجربه میکنند. گزارشگران بدون مرز در تحلیل خود مینویسد که اکنون بسیاری از مردم افرادی در صنعت رسانه را که از طیف سیاسی خودشان نیستند به عنوان مخالف میبینند.