آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۲۴۸

دانشگاه نیویورک ۴ استاد را به دلیل حمایت از فلسطین اخراج کرد

چهار استاد در دانشگاه نیویورک اعلام کرده‌اند که به دلیل حمایت علنی از فلسطین از کار خود اخراج شده‌اند، هرچند که پیش از آن، ارزیابی‌های مثبت و توصیه برای تمدید قرارداد دریافت کرده بودند.
دانشگاه نیویورک ۴ استاد را به دلیل حمایت از فلسطین اخراج کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ چهار استاد در دانشگاه نیویورک اعلام کرده‌اند که به دلیل حمایت علنی از فلسطین از کار خود اخراج شده‌اند، هرچند که پیش از آن، ارزیابی‌های مثبت و توصیه برای تمدید قرارداد دریافت کرده بودند. این تصمیم در حالی گرفته شده که کنگره آمریکا تحقیقات خود را در خصوص مواضع سیاسی حساس در دانشگاه‌ها آغاز کرده است و واکنش‌های زیادی را برانگیخته است.

بر اساس گزارش وب‌سایت اینترسپت، این چهار استاد از تصمیم دانشگاه شوکه شده‌اند چرا که پیش از این، رؤسای بخش‌های آنها توصیه به تمدید قراردادشان کرده و برای ترم پاییز تدریس به آنان اختصاص داده بودند. این اساتید اعلام کرده‌اند که روابط حرفه‌ای خوبی با دانشجویان خود داشته و ارزیابی‌های مثبتی از آنان دریافت کرده‌اند.

دانشگاه نیویورک هیچ دلیل رسمی برای پایان همکاری با این اساتید ارائه نکرده و از پاسخ به درخواست اینترسپت خودداری کرده است. یکی از اساتید اخراج‌شده که به دلایل امنیتی خواسته است نامش فاش نشود، در این باره گفته است: "ما هیچ اطلاعی از دلیل اخراج خود نداشتیم و تنها دلیل احتمالی که می‌توانیم بگوییم حمایت از فلسطین است، زیرا این تنها وجه مشترک ما بود."

اتحادیه‌های صنفی مانند اتحادیه کارکنان حرفه‌ای دانشگاه (PSC) و شاخه دانشگاه شهر نیویورک در سازمان "عدالت در فلسطین"، این اقدام دانشگاه را نقض حقوق آزادی بیان و قوانین دادرسی مناسب دانسته‌اند. این اتحادیه‌ها همچنین اعلام کرده‌اند که چندین بار درخواست اطلاعات بیشتر از دانشگاه کرده‌اند اما هیچ توضیحی در خصوص دلیل اخراج دریافت نکرده‌اند.

جیمز دیویس، رئیس اتحادیه کارکنان حرفه‌ای، در نامه‌ای به رئیس دانشگاه، فیلیکس ماتوس رودریگز، از او خواسته است که این اساتید به سمت‌های خود بازگردند و این تصمیم را "غیرمنطقی" خوانده است. وی تاکید کرده که هیچ ارزیابی منفی از عملکرد این اساتید وجود نداشته است.

این اتفاق در حالی رخ داده است که فشار کنگره آمریکا بر دانشگاه‌ها در حال افزایش است، به‌ویژه در رابطه با آنچه که جمهوری‌خواهان "افزایش افراط‌گرایی در دانشگاه‌ها" می‌نامند. این فشارها در سایه تحریکات علنی رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، علیه حمایت‌های دانشگاهی از فلسطین قرار دارد. ترامپ در گذشته از این صداهای حمایتی از فلسطین در محیط‌های آکادمیک انتقاد کرده و آن‌ها را به "ضدیت با یهودیان" متهم کرده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار