تبادل نظر عراقچی با رئیسجمهور الجزایر در رابطه با تحولات منطقه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنیهای خود با مقامهای ارشد الجزایر، روز سهشنبه با «عبدالمجید تبون» رئیسجمهور این کشور در الجزیره دیدار و گفتوگو کرد.
عراقچی پیش از این با «احمد عطاف» وزیر خارجه الجزایر دیدار و گفتوگو کرده بود.
هیاتهای سیاسی ایران و الجزایر نیز به ریاست وزیران امور خارجه دو کشور دیدار و به تبادل نظر پرداختند.
وزیر خارجه ایران امروز درباره روابط تهران-الجزیره گفت: روابط ایران و الجزایر، یک روابط قدیمی مستحکم و ریشهدار است. دوستی دو کشور ریشه طولانی دارد و دوستان ما در الجزایر در مقاطع مهم تاریخی در کنار ایران بودند و قدمهای بسیار خوبی برداشتهاند.
این دیپلمات عالیرتبه جمهوری با بیان اینکه «ایران و الجزایر در ارتباط با مسائل منطقه مواضع مشترکی دارند»، با تمجید از مواضع الجزایر در ارتباط با موضوع فلسطین خاطرنشان کرد: ما همواره در خصوص مسائل منطقه مشورتها و رایزنیهایی از نزدیک داشتهایم.
عراقچی ادامه داد: در مورد روابط دوجانبه نیز همکاریهای ایران و الجزایر در سطح نسبتا مطلوبی جلو میرود، با وزیر خارجه الجزایر در تماس و تعامل هستیم و این سفر نیز در همین چارچوب انجام شده است.
رئیس جمهور الجزایر نیز ضمن ابراز خوشوقتی از مناسبات خوب و رو به رشد الجزایر-ایران و ضرورت پیگیری اجرای توافقات صورتگرفته بین دو کشور، اهمیت همفکری و همافزایی بین کشورهای اسلامی و جهان در حال توسعه برای مقابله با چالشهای موجود علیه حاکمیت قانون، صلح و امنیت بینالملل را خاطرنشان کرد و با ابراز اندوه و نگرانی شدید نسبت به اوضاع بحرانی در فلسطین اشغالی، خواستار همبستگی و همکاری همه کشورها جهت توقف کشتار مردم بیگناه فلسطین و جلوگیری از گسترش ناامنی در منطقه و فراتر از آن شد.