آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۵۰۰

پاسخگویی کامل انتقال خون یزد به نیاز استان / کمبود پلاکت و برخی گروه‌های خونی در استان

مدیر کل انتقال خون استان یزد با اشاره به پاسخگویی ۱۰۰ درصدی به نیاز‌های خونی بیمارستان‌های استان طی دو ماه گذشته، از کمبود پلاکت و برخی گروه‌های خونی در استان خبر داد و از مردم خواست همچنان به امر حیاتبخش مبادرت ورزند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دکتر محمدرضا آقایی مدیر کل انتقال خون استان یزد گفت: همیشه اسفندماه، ایام نوروز و ماه رمضان از زمان‌های خاص برای تأمین خون مورد نیاز بیماران است، تقارن ماه رمضان با این ایام را موجب پیچیدهتر شدن این شرایط خواند و گفت: خوشبختانه با مشارکت خوب مردم یزد در این بازه نیز با مشکل خاصی به لحاظ تامین خون مورد نیاز بیماران و مراکز درمانی مواجه نشدیم.

وی با اشاره به پاسخگویی ۱۰۰ درصدی انتقال خون استان به نیاز‌های خونی و فرآورده‌های خونی مورد نیاز بیمارستان‌های استان و شبکه ملی خون‌رسانی کشور تاکنون، گفت:

به گفته مدیر کل انتقال خون استان، طی بازه زمانی ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین تعداد دو هزار و ۴۹۰ نفر برای اهدای خون به مراکز و پایگاه‌های انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد، دو هزار و ۹ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی افزود: انتقال خون استان در این بازه زمانی سه هزار و ۳۷۶ واحد انواع کیسه خون و فرآورده‌های خونی را برای پاسخ به سه هزار و ۳۸۲ درخواست از سوی بیمارستان‌های استان تهیه و ارسال کرد.

دکتر آقایی یادآور شد: در این مدت همچنین ۳۶ مورد مشاوره پزشکی به اهداکنندگان، هشت مورد مشاوره تلفنی و شش مورد مشاوره و آزمایش برای تأمین خون مورد نیاز بیمارستان‌ها انجام شد که به کاهش عوارض در بیماران و بهبود روند درمان آنان کمک کرده است.

وی با بیان این که در حال حاضر انتقال خون استان جهت تامین پلاکت و گروه‌های خونی A و O مثبت و منفی با کمبود مواجه است، از مردم استان که همواره جزو استان‌های خیرمند و پیشتاز کشور در امر اهدای خون هستند خواست در این رابطه اهتمام ورزند.

مدیر کل انتقال خون استان در پایان نیز از کارکنان انتقال خون که در تمام ایام حتی روز‌های تعطیل با روحیه ایثارگری و تلاش شبانه روزی، خدمت‌رسان مردم هستند، قدردانی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار