
ارتقای زیرساختهای درمانی و علمی، دستاورد چهار سال اخیر دانشگاه

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در جمع خبرنگاران به تشریح بخشی از مهمترین دستاوردهای این دانشگاه طی چهار سال اخیر پرداخت.
وی با اشاره به ارتقای شاخص تخت بیمارستانی در استان گفت: شاخص تخت بیمارستانی استان در سال ۱۴۰۰ برابر با ۱/۰۵ بود که این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۱/۱ افزایش یافته است. در همین مدت، سه بیمارستان جدید شامل یک بیمارستان دولتی و دو بیمارستان خصوصی در استان راهاندازی شد.
صیادی با بیان اینکه خدمات درمانی پیشرفته در استان توسعه چشمگیری یافته است، افزود: راهاندازی اولین مرکز دولتی جامع پیشگیری و درمان سرطان، افتتاح مراکز ناباروری سطح دو و سه، ایجاد بخش پلاسما درمانی و تبدیل شدن البرز به یکی از دو قطب اصلی پلاسما درمانی کشور، از جمله اقدامات شاخص این دانشگاه بوده است. همچنین، استان موفق به کسب رتبه دوم کشوری در کیفیت مراقبت از مادران نیازمند مراقبت ویژه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز همچنین به موفقیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: ورود به رتبهبندی جهانی تایمز و قرار گرفتن در بازه ۶۰۱–۸۰۰ جهانی، کسب رتبه سیزدهم در تولیدات علمی کشور، قرار گرفتن ۴ عضو هیئتعلمی در فهرست دانشمندان یک درصد پراستناد جهان، رشد ۶ برابری شرکتهای فناور، کسب رتبه برتر مرکز رشد و فناوری سلامت و همچنین کسب رتبه برتر مرکز تحقیقات بیماریهای غیرواگیر در سه سال متوالی، بخشی از این موفقیتها است.
وی با اشاره به رشد کیفی در آموزش و پژوهش گفت: دانشگاه در چهار سال اخیر موفق به کسب رتبههای برتر کشوری در آزمونهای علوم پایه، پرهانترنی و بورد تخصصی شده و در اعتباربخشیهای آموزشی، رشتهای و مؤسسهای نیز نتایج درخشانی بهدست آورده است.
دکتر صیادی با بیان اینکه استان البرز رتبه سوم اشغال تخت بیمارستانی در کشور را دارد، از توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در این مدت خبر داد و افزود: طی این چهار سال، ۱۲ مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه شهری و خانه بهداشت راهاندازی شده و خدمات اورژانسی به ۵ میلیون بیمار و خدمات بستری به ۸۵۵ هزار بیمار ارائه شده است. همچنین، نسخهپیچی و ارجاع الکترونیک در مراکز جامع سلامت استان بهصورت صد درصدی اجرایی شده است.
رئیس دانشگاه در پایان تأکید کرد: رشد دانشگاه علوم پزشکی البرز در حوزههای زیرساختی، علمی و خدماتی، نمادی از یک حرکت منسجم و هدفمند در مسیر ارتقای سلامت عمومی و پیشرفت علمی استان است.