آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۵۷۵

خطر تشکیل امواج دو متری و افزایش سرعت باد در شمال کشور

سازمان هواشناسی کشور نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار دریایی سطح زرد از افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا بین ۱.۷ تا ۲.۲ متر خبر داد.

بر اساس آن از پنج‌شنبه (۲۱ فروردین‌ماه) تا ظهر شنبه (۲۳ فروردین‌ماه) مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، گلستان به‌ویژه مناطق ساحلی مازندران را در بر خواهد گرفت.

این مخاطره به تفکیک روزها، پنج‌شنبه و جمعه (۲۲ فروردین‌ماه) برای مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و شنبه (۲۳ فروردین‌ماه) برای مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران، در دریای خزر صادر شده است.

خودداری از فعالیت‌های پرخطر دریایی

سازمان هواشناسی کشور اثرِ افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا را خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی، صدمه به ماهیان در قفس و صدمه به قایق‌های کوچک تفریحی و مسافری و شناور‌های سبک و اختلال در تردد شناور‌ها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و احتمال خسارت به تاسیسات دریایی ارزیابی می‌کند.

ممانعت از شنا، محدود کردن تردد قایق‌های سبک و تفریحی، ورود و خروج کشتی‌ها به بندر با احتیاط، تردد کشتی‌های تجاری با احتیاط، محدود کردن فعالیت‌های شیلاتی، محدود کردن فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی از جمله توصیه‌های سازمان هواشناسی کشور در این شرایط است.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار