آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۶۰۳
در راستای برنامه‌ریزی سی‌‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران؛

هیات عراقی با مدیران نمایشگاه کتاب دیدار کردند

قائم مقام و جمعی از مدیران سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با نمایندگان وزارت فرهنگ عراق، رئیس اتحادیه ناشران و جمعی از ناشران این کشور دیدار و گفت‌وگو کردند.
هیات عراقی با مدیران نمایشگاه کتاب دیدار کردند

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو از ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در راستای برنامه‌ریزی سی‌‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ابراهیم حیدری، قائم مقام نمایشگاه کتاب، ابراهیم کریمی، رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران و جمعی از مدیران کارگروه‌های نمایشگاه سی‌وششم، صبح امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) با هیات اعزامی از کشور عراق، مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه، دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

در این دیدار که با حضور نمایندگان وزارت فرهنگ عراق، رئیس اتحادیه ناشران و جمعی از ناشران این کشور برگزار شد، پیرامون پیشینه تاریخی دیرینه ایران و عراق و اشتراکات فرهنگی دو کشور صحبت شد.

ابراهیم حیدری در این نشست با بیان اینکه فرهنگ، آیین و رفتارهای ایران و عراق از جهات مختلف بسیار شبیه است، گفت: بهره‌مندی هر دو کشور از مکتوبات می‌تواند گام موثری در افزایش تبادلات فرهنگی و توسعه نشر دو کشور باشد. براین اساس یکی از راه‌های تبادلات فرهنگی، حضور در نمایشگاه‌های کتاب است؛ از این رو نمایشگاه بین‌اللملی کتاب تهران، به‌عنوان یکی از نمایشگاه‌های مهم و پرمخاطب دنیا می‌تواند در بروز و ظهور تقارن‌های فرهنگی موثر باشد. 

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، افزود: نمایشگاه بین‌اللملی کتاب تهران هم محل عرضه است، هم محل نمایش تولیدات فرهنگی و در ارتقای تولیدات نشر ایران و اقتصاد نشر جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی ادامه داد: به رسم هرساله که کشوری را به‌عنوان مهمان ویژه این نمایشگاه انتخاب می‌کنیم، امسال هم در جلسات متعددی که با اعضای شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه داشتیم تصمیم بر این شد با توجه به اشتراکات زیاد و ارتباط‌های تنگاتنگی که با کشور عراق داریم، این کشور را به‌عنوان مهمان ویژه این دوره نمایشگاه کتاب تهران انتخاب کنیم و تلاش می‌کنیم میزبان خوبی باشیم و امیدواریم زمانی که به‌عنوان مهمان ویژه به کشور عراق می‌رویم نیز، متقابلا با استقبال خوبی روبه‌رو شویم.

عبدالوهاب راضی، رئیس اتحادیه ناشران کتاب عراق نیز در این نشست به اشتراکات مختلف دو کشور اشاره کرد و گفت: در نمایشگاه دو بحث مهم فرهنگی و اقتصادی مطرح است که مهم‌ترین آن بحث فرهنگی بین دو ملت است و از طریق توجه بیشتر به ترجمه کتاب‌ها از فارسی به عربی و بالعکس تقویت می‌شود.

وی افزود: امسال به نمایندگی از 15 ناشر، در نمایشگاه کتاب تهران شرکت می‌کنیم. این 15 ناشر با دقت و حساسیت گلچین شده‌اند تا ان‌شالله مشارکت قوی و موثری در این رویداد فرهنگی داشته باشیم.

در ادامه این نشست، سایر اعضای هیات عراقی و مدیران کارگروه‌های مختلف سی‌وششمین نمایشگاه بین‌اللملی کتاب تهران به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.

با پایان این نشست هیات عراقی برای بازدید از محل برگزاری سی‌ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران راهی مصلی امام خمینی (ره) شدند.

سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 17 تا 27 اردیبهشت‌ماه 1404 با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار