آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۲۳۳

سازمان ملل: بیشتر قربانیان حملات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه، زنان و کودکان هستند

سازمان ملل اعلام کرد که بیشتر قربانیان حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، زنان و کودکان هستند؛ هم‌زمان صلیب سرخ وضعیت انسانی در غزه را «جهنم روی زمین» توصیف کرده و درباره فروپاشی کامل سیستم درمانی هشدار داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ در ادامه تجاوزات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، سازمان ملل اعلام کرد که قربانیان اکثر حملات اخیر، «به‌طور انحصاری» زنان و کودکان فلسطینی بوده‌اند. این در حالی است که منابع بیمارستانی و مراکز بهداشت محلی در وضعیت بحرانی قرار دارند و نهادهای بین‌المللی درباره وقوع یک فاجعه انسانی هشدار داده‌اند.

حملات سنگین به رفح و شمال غزه

خبرنگار المیادین در غزه گزارش داد که نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان مناطق مختلف شمال نوار غزه، به‌ویژه شمال بیت لاهیا و شرق بیت حانون را به‌شدت هدف قرار می‌دهند. همچنین ارتش رژیم اشغالگر عملیات گسترده تخریب ساختمان‌های مسکونی را در شمال رفح آغاز کرده است.

بر اساس اعلام دفاع مدنی غزه، در حملات روز جمعه، ۱۴ نفر به شهادت رسیدند که ۱۰ نفر آن‌ها اعضای یک خانواده بودند. سخنگوی این نهاد، محمود بصل، اعلام کرد: «۷ کودک در حمله به چادری که پناهجویان را در منطقه المواصی خان یونس پناه داده بود، جان باختند.»

گزارش سازمان ملل از حملات سازمان‌یافته

رافینا شامدسامی، سخنگوی دفتر کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، در نشست خبری در ژنو گفت: «بین ۱۸ مارس تا ۹ آوریل ۲۰۲۵، رژیم صهیونیستی بیش از ۲۲۴ حمله به ساختمان‌های مسکونی و چادرهای پناهجویان انجام داده است.» به گفته او، بسیاری از این حملات به‌صورت عمدی توان زیستن در غزه را نابود کرده‌اند.

این دفتر اعلام کرد که در حال حاضر ۳۶ مورد از این حملات به‌طور دقیق در حال بررسی هستند و طبق اطلاعات مستند، همه قربانیان آن‌ها زنان و کودکان بوده‌اند.

هشدار صلیب سرخ: بیمارستان‌ها فقط برای دو هفته دوام می‌آورند

رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، مریانا اسبولیارچ ایگ، هشدار داد که منابع موجود در بیمارستان صحرایی این کمیته در غزه تنها برای دو هفته آینده کافی خواهد بود. او گفت: «آنچه در غزه می‌گذرد، جهنم روی زمین است.»

ایگ افزود: «مردم غزه نه آب دارند، نه غذا و نه برق. زیرساخت‌ها به‌طور کامل از کار افتاده‌اند.»

وزارت بهداشت فلسطین نیز اعلام کرده که سیستم درمانی غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد. بنا بر این گزارش، ۸۰ هزار بیمار دیابتی و ۱۱۰ هزار مبتلا به فشار خون، هیچ دارویی از مراکز درمانی دریافت نمی‌کنند و ذخایر دارویی به سطح «خطرناک و بی‌سابقه‌ای» رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار