
سرایا القدس با خمپاره مرکز تجمع نظامیان اسرائیلی را زیر آتش گرفت

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، همزمان با تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، گردانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین از حمله به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب غزه خبر داد.
در بیانیه سرایا القدس آمده است: با خمپاره مرکز تجمع نظامیان و جنگ افزارهای اشغالگران را در منطقه موراج در شمال شهر رفح هدف قرار دادیم.
ساعاتی قبل نیز شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی از تسلط بر ۲ پهپاد جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی در مرکز نوار غزه خبر داد.
«گردانهای القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز طی بیانیهای اعلام کرده بود که ۲ فروند پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی از نوع «کوادکوپتر» را در حالی که در حال انجام مأموریتهای جاسوسی در مرکز نوار غزه بودند، به کنترل خود درآوردهاند.
طبق گزارش خبرگزاری شهاب، در این بیانیه آمده است که پهپادهای مذکور در چارچوب مأموریتهای اطلاعاتی در مناطق تحت محاصره در حال پرواز بودند که نیروهای مقاومت با رصد دقیق و با استفاده از ابزارهای فنی موفق به اختلال در سیستم کنترل آنها و به زمین نشاندنشان شدند.
این اقدام در راستای دفاع فعال در برابر تجاوزات مکرر و عملیاتهای جاسوسی دشمن صهیونیستی صورت گرفته و پیام روشنی به رژیم اشغالگر در خصوص اشراف مقاومت بر تحرکات میدانی و توانمندی در پاسخ به تهدیدات اطلاعاتی محسوب میشود.