آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۳۸۲

آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

وزیر امور خارجه ایتالیا اعلام کرد که این کشور برای میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا موافقت کرده است.
آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به گزارش رادیو تلویزیون دولتی ایتالیا، "آنتونیو تایانی"، وزیر خارجه ایتالیا به خبرنگاران در اوزاکای ژاپن گفت که دولت ایتالیا با میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا موافقت کرده است.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز امروز دوشنبه در نشست خبری هفتگی خود در خصوص مکان مذاکرات آتی ایران و آمریکا گفت: ما خیلی شفاف و حرفه‌ای اطلاع رسانی کردیم. در این مورد هم وزیر اعلام کردند که احتمالا دور بعدی در جایی غیر از عمان است. مهم این است که شکل و چارچوب تعامل ایران و آمریکا بدون تغییر است.

وی افزود: مذاکره غیرمستقیم با میانجی‌گری عمان است، تمهدیدات توسط عمان اندیشیده می‌شود و مطمئنیم به نحو شایسته‌ای تصمیم می‌گیرند. در خصوص محل مذاکرات ما با عمان در تماس هستیم که بعدا ما تصمیم خواهیم گرفت و اعلام می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار