آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۰۴۲

تداوم یورش اشغالگران به کرانه‌باختری/ زخمی شدن یک دختربچه به ضرب گلوله صهیونیست‌ها

تهران- ایرنا- یورش‌های مکرر نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری ادامه دارد و اشغالگران یک دختر بچه فلسطینی را به ضرب گلوله زخمی کردند.
تداوم یورش اشغالگران به کرانه‌باختری/ زخمی شدن یک دختربچه به ضرب گلوله صهیونیست‌ها

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از العربی الجدید، یورش‌های نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری همچنان ادامه دارد و سه شنبه شب نیز بر اثر تیراندازی نظامیان اشغالگر به سمت فلسطینیان در شهرک «قباطیه» در جنوب جنین در شمال کرانه باختری یک دختربچه زخمی شد.

منابع فلسطینی اعلام کردند که نظامیان اشغالگر در جریان ورود به این شهرک به سمت یک فلسطینی در داخل خودروی وی شلیک کردند و این فلسطینی و یکی از کودکانش از ناحیه گردن و صورت زخمی و به بیمارستان منتقل شدند.

همچنین نیرو‌های اشغالگر به مناطقی در شرق طولکرم نیز یورش بردند و شماری از جوانان فلسطینی را بازداشت کردند.

نظامیان رژیم صهیونیستی در شرق قدس اشغالی نیز یک جوان فلسطینی را پس از ضرب و شتم شدید، بازداشت کردند.

منابع فلسطینی از یورش نظامیان صهیونیست به شرق شهر نابلس در کرانه باختری نیز خبر دادند.

این درحالی است که شهرک نشینان در شرق شهر بیت لحم به یک چوپان فلسطینی حمله ور شدند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

منابع فلسطینی از زخمی شدن جوان فلسطینی در شرق نابلس به دست نظامیان صهیونیست و تداوم حملات ارتش اشغالگر به جنین با گذشت بیش از هشتاد و پنج روز خبر دادند.

روز دوشنبه، کمیته مردمی اردوگاه جنین در شمال کرانه باختری اعلام کرد که شرایط زندگی آوارگان در این اردوگاه هر روز وخیم‌تر از روز قبل می‌شود و سطح مداخله و کمک‌رسانی رسمی بسیار پایین‌تر از حد انتظار است.

این کمیته همچنین تأکید کرد که رژیم صهیونیستی به‌طور اجباری سه هزار و ۲۲۷ خانواده فلسطینی شامل حدود ۲۰ هزار نفر را از اردوگاه آواره کرده است.

به گفته این منبع، آوارگان در شرایط بسیار سختی به‌سر می‌برند و هیچ‌کس انتظار نداشت عملیات نظامی تا این حد ادامه یابد.

همچنین کمیته مردمی اردوگاه جنین از عملیات تخریب گسترده توسط ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی خبر داد که طی آن یک‌سوم ساختمان‌های اردوگاه به‌طور کامل ویران شده‌اند.

کمیته مذکور اعلام کرد آنچه در اردوگاه جنین در جریان است، بخشی از پروژه‌ای برنامه‌ریزی‌شده توسط رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن اردوگاه‌های فلسطینی به‌دلیل نمادین بودن آنهاست.

این کمیته همچنین تأکید کرد که رژیم اشغالگر از جنگ نسل‌کشی در غزه به‌عنوان پوششی برای پیشبرد این پروژه خود در کرانه باختری و به‌ویژه در اردوگاه جنین سوءاستفاده کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار