آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۴۰۵

عاقبت پتروشیمی میانکاله چه شد؟

تردد وسایل نقلیه سنگین به مرتع ملی حسین آباد و لله مرز در میانکاله نگرانی‌هایی درباره آغاز دوباره پروژه پتروشیمی میانکاله در مازندران ایجاد کرده است.
عاقبت پتروشیمی میانکاله چه شد؟

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، میانکاله به عنوان یک ذخیره‌گاه زیست‌کره با اهمیت زیست‌محیطی ویژه، محل زندگی بسیاری از گونه‌های نادر گیاهی و جانوری است و هرگونه تخریب در آن می‌تواند به بحران‌های جدی زیست‌محیطی منجر شود.

تردد چراغ خاموش وسایل نقلیه سنگین به مرتع ملی حسین آباد و لله مرز در میانکاله نگرانی‌هایی را درباره آغاز دوباره ماجرای ساخت پتروشیمی میانکاله در مازندران به وجود آورده است.

پس از انتشار تصاویر جدید از پروژه پتروشیمی میانکاله و بروز نگرانی‌هایی در این خصوص برای هموطنان، واکنش‌ها و سوالات بسیاری در جامعه مطرح شد. بسیاری از مردم نگران بودند که این پروژه که در گذشته با مخالفت‌های زیادی روبرو شده بود، دوباره آغاز شود و اثرات منفی بر محیط زیست منطقه داشته باشد.

در پی این نگرانی‌ها، سخنگوی قوه قضاییه امروز در یک نشست خبری به سوالات و دغدغه‌های رسانه‌ها و مردم پاسخ داد.

وی تاکید کرد که هرگونه اقدام در راستای این پروژه غیرقانونی است و باید از سوی نهادهای نظارتی به شدت پیگیری و ممانعت شود.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین اشاره کرد که مطابق با قوانین کشور، هیچ‌گونه مجوزی برای شروع این پروژه صادر نشده و مسئولین باید با دقت بیشتری بر روند اجرای طرح‌های این‌چنینی نظارت کنند.

در همین راستا، توضیحات بیشتری درباره وضعیت قانونی و مجوزهای مربوط به این طرح ارائه شد.

واگذاری اراضی ملی برای اجرای پروژه پتروشیمی میانکاله برخلاف قوانین و مقررات بوده است.

این پروژه فاقد ارزیابی اثرات زیست‌محیطی است که بر اساس قانون، پیش‌نیاز هرگونه شروع عملیات اجرایی به شمار می‌رود.

همچنین، قرارداد واگذاری اراضی باید در هیئت نظارت بررسی می‌شد و بر اساس نامه دادستان کل کشور در سال ۱۴۰۱، اقدامات لازم برای فسخ قرارداد و استرداد اراضی باید صورت می‌گرفت.

کد ویدیو

 به رغم این موارد، هنوز ساخت و سازهایی در آن منطقه ادامه دارد و نهادهای نظارتی باید به سرعت اقدام کنند تا از بروز تخریب بیشتر در این منطقه جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار