آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۵۵۹
استاندار قم در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛

دستگاه‌های ذی‌ربط پیشنهادات خود را برای کاهش خاموشی‌ها در قم ارائه دهند

استاندار قم گفت: دستگاه‌های ذی‌ربط همچون اداره کل صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، اتاق بازرگانی و... ظرف 2 هفته آینده برنامه پیشنهادی خود را برای کاهش خاموشی‌ها ارائه دهند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شصت و هفتمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی شب گذشته باحضور اکبر بهنام‌جو استاندار قم، روح‌الله ابراهیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم، محمد ایرانی رئیس اتاق بازرگانی قم و سایر فعالان اقتصادی استان در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی قم برگزار شد.

استاندار قم در این جلسه پس از شنیدن نقطه و نظرات فعالان اقتصادی بخش خصوصی استان اظهار کرد: بهترین الگوی مدیریتی این است که بتوانیم از منابع و ظرفیت‌هایی که داریم نهایت بهره‌برداری را داشته باشیم.

وی ادامه داد: امروزه موضوع ناترازی انرژی یکی از مهم‌ترین مشکلاتی است که در کشور با آن مواجه هستیم و ناشی از آن این موضوع بر عملکرد صنایع استان نیز تاثیرگذاری داشته است.

بهنام‌جو گفت: در همین راستا کلیه نهاد‌ها و مجموعه‌های مربوطه مکلف هستند ظرف ۲ هفته آینده برنامه عملیاتی را برای کاهش خاموشی‌ها و رفع ناترازی انرژی پیشنهاد دهند.

نماینده عالی دولت در استان قم در بخش دیگری از سخنان خود برنامه‌ریزی کارشناسی جهت افزایش جذب سرمایه‌گذار در استان را ضروری دانست و تصریح کرد: بهره‌گیری از شیوه‌های نوین تأمین مالی، به‌ویژه استفاده از فناوری‌های نو و هوش مصنوعی، دیگر یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای پیشرفت و رقابت‌پذیری است.

بهنام‌جو در ادامه با اشاره به ناهماهنگی‌ها در نظام اداری استان تصریح کرد: یکی از موانع جدی پیش روی مردم، سردرگمی در مراجعات اداری است. بازآرایی فرآیند‌ها و تعیین شفاف ظرفیت کاربری‌ها در سامانه پنجره واحد می‌تواند ضمن ارتقای سطح رضایت عمومی، کارایی نهاد‌های اجرایی را نیز بهبود بخشد.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که اجماع کاملی میان دستگاه‌ها در خصوص نوع و میزان بهره‌برداری از زمین‌ها برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی مانند کشاورزی، دامداری، صنعت یا گردشگری حاصل نشود، مسیر صدور مجوز‌ها با ابهام مواجه خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار