
نماینده مجلس: آمارهای اشتغال واقعی نیست
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عبدالجلال ایری در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: هیچ دستگاهی در کشور برنامه مدونی برای اشتغال ندارد و هرگونه ادعایی در این خصوص کذب است.
نماینده مردم شهرستانهای کردکوی،بندر ترکمن، بندرگز و گمیشان افزود: علی رغم همه ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در حوزه گردشگری و کشاورزی در استان گلستان نتوانستیم در تولید شغل موفق باشیم؛ اما در خلق بیکاری و فرصت سوزی پیشتاز هستیم.
وی گفت: هرچند این جمله تلخ است ولی باید اعتراف کنیم که در تولید اشتغال موفقیتی به دست نیاوردهایم و استان گلستان در زمره بی برنامهترین استانها در حوزه اشتغال در کشور است.
ایری گفت: به آمارهای اشتغال شک دارم و تاکنون آمار واقعی از سوی متولیان اشتغال دریافت نکرده ایم؛ افتتاح یک کارخانه با ۱۰۰ شغل مصداق کارآفرینی و اشتغال در یک جامعه نیم میلیون نفری نیست.
نماینده غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی افزود: در حالیکه برای اشتغال به اعتبار و سرمایه گذاری داریم اما نهادهای دولتی بدنبال بلوکه کردن اموال و املاک خود و پرهیز از مولد سازی هستند و در این بخش تبحر ویژهای دارند.
وی ادامه داد: همانطور که رهبر معظم انقلاب به آن تاکید کردند؛ برای اشتغال باید به سراغ حمایت از سرمایه گذاری خصوصی و تعاونیها برویم؛ این پتانسیلهای ارزشمند اشتغال را با کارهای بدون برنامه به هدر ندهیم.
ایری ادامه داد: با برخی رویکردهای غلط مثل حذف ارز ترجیحی، اشتغال مولد مانند دامداری و زراعت را به ورطه نابودی هدایت کنیم؛ با حذف حمایتهای از کارهای مولد، خود دولت عامل تولید بیکاری در کشور شده است.
وی با بیان اینکه بسترهای اشتغال تولید نفت و گاز در گلستان وجود دارد، تصریح کرد: اکتشاف میدان نفتی هیرکان و هم گاز در گمیشان به نتیجه رسید و تلاش ما تقویت سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال در این زمینه است.
ایری افزود: اگر گلستان در زمینه تولید نفت و گاز سرمایهگذاری کند نیاز گازی خود به دیگر کشورها از جمله کشور ترکمنستان را برطرف میکند.
نماینده مردم غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تنها مرجعی که باید طرح گردشگری جزیره آشوراده را تکان دهد استانداری است و بررسیها نشان میدهد طرح گردشگری جزیره آشوراده از لحاظ مدیریتی پیشرفت نکرده است.وی
در پاسخ به سئوال خبرنگار دانشجو در خصوص مجتمع آب شیرین کن غرب گلستان گفت: با تلاش و اهتمام همه مسئولان، مجوز شیرینسازی آب دریای خزر برای ۱۵ هزار مترمکعب آب تحصیل شده که واقعا حجم زیادی نیست و شاید نیاز غرب گلستان را هم تامین نکند.
ایری گفت: مجوز نهایی شیرینسازی ۴۹ هزار مترمکعب آب است که این میزان هم پاسخگوی نیاز استان گلستان نیست؛ اگر در فاز بعدی اولویت استان آققلا و گرگان باشد باید بر مبنای کمبود هزار لیتر بر ثانیه برنامهریزی انجام شود که عدد قابلتوجهی خواهد شد.