آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۷۸۵

یک سوم خلبانان اسرائیلی خواستار پایان جنگ غزه هستند

حدود ۳۰۰ خلبان برای فشار به کابینه رژیم تروریستی اسرائیل با امضای دادخواستی، خواستار توقف جنگ غزه به منظور بازگرداندن اسرا شدند.
یک سوم خلبانان اسرائیلی خواستار پایان جنگ غزه هستند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حدود ۳۰۰ خلبان از شرکت‌های هواپیمایی رژیم تروریستی اسرائیل، که حدود یک سوم کل خلبانان غیرنظامی را تشکیل می‌دهند، یک دادخواست جدید را امضا کردند که خواستار توقف جنگ غزه به منظور بازگرداندن اسرا است.

کانال ۱۲ رژیم تروریستی اسرائیل گزارش داد که حدود ۳۰۰ خلبان از شرکت‌های هواپیمایی صهیونیستی، یک دادخواست جدید را امضا کرده‌اند که خواستار بازگرداندن اسرا حتی به قیمت توقف جنگ است.

این شبکه افزود: «در میان امضاکنندگان این نامه، خلبانانی از شرکت‌های ال عال، آرکیا، یسرائیر، چلنج ایرلاینز، هواپیمایی حیفا و شرکت‌هایی که هواپیما‌های تجاری را اداره می‌کنند، حضور دارند.»

در این دادخواست آمده است: «ما، خلبانان خطوط هوایی اسرائیل، شاغل و بازنشسته، از درخواست برای بازگرداندن فوری همه اسرا حمایت می‌کنیم. این فوری‌ترین و مهم‌ترین وظیفه است و ما از فرماندهی می‌خواهیم که همه اسرا را بازگرداند، حتی اگر به قیمت توقف جنگ تمام شود، زیرا هر روزی که می‌گذرد جان آنها را به خطر می‌اندازد.»

برخی از امضاکنندگان این دادخواست گفتند: «پیامی که از پرسنل نیروی هوایی دریافت کرده‌اند، آنها را به این اقدام سوق داده است و آنها از سایر پرسنل می‌خواهند که به این اعتراض بپیوندند.»

کانال ۱۲ رژیم تروریستی اسرائیل اعلام کرد: «تمایل برای ورود هیستدروت (کنفدراسیون اتحادیه‌های کارگری و حرفه‌ای) به دایره اعتراض وجود دارد، اقدامی که به طور قابل توجهی فشار مردمی بر تصمیم‌گیران را افزایش خواهد داد.»

دادخواست خلبانان به سلسله اعتراضات مشابه در روز‌های اخیر می‌پیوندد، جایی که صد‌ها سرباز ذخیره در واحد اطلاعات ۸۲۰۰ هشدار دادند که ادامه جنگ منجر به کشته شدن سربازان و اسرا می‌شود، در حالی که آنها نگرانی خود را در مورد افزایش موارد امتناع از خدمت در صفوف سربازان ذخیره ابراز کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار