آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۱۶۷

تقلای ناکام «شاباک» برای جاسوسی در نوار غزه

رسانه وابسته به حماس از دست و پا زدن‌های رژیم صهیونیستی برای به دست آوردن اطلاعات در خصوص اسرای صهیونیست خبر داد.
تقلای ناکام «شاباک» برای جاسوسی در نوار غزه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، کانال تلگرامی حارس وابسته به نیرو‌های امنیتی حماس گزارشی را در خصوص نقشه سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به شاباک برای جاسوسی در نوار غزه منتشر کرد.

در این گزارش آمده است که جاسوس‌های رژیم صهیونیستی به بهانه وارد کردن مواد غذایی به نوار غزه تلاش کردند اطلاعاتی از مکان نگه داری اسرای صهیونیست به دست آورند.

یکی از فرماندهان نیرو‌های امنیتی مقاومت در نوار غزه تاکید کرد که آنها در جریان تلاش‌های دشمن برای به دست آوردن این اطلاعات بوده‌اند و نمی‌توان جزئیات بیشتری در این خصوص منتشر کرد.

وی بیان کرد که تمامی این تحرکات جاسوسی شناسایی و خنثی شده‌اند.

لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی و به اسارت گرفته شدن ده‌ها صهیونیست توسط نیرو‌های مقاومت به دنبال به دست آوردن اطلاعاتی در خصوص محل نگه داری آنها بوده و تاکنون موفق نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار