آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۹۳۹

تظاهرات بزرگ همبستگی با فلسطین در پایتخت پاکستان

هزاران نفر از هواداران فلسطین امروز بار دیگر برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و همدستی آمریکا در نسل کشی غزه در اسلام‌آباد پایتخت پاکستان دست به راهپیمایی بزرگی با عنوان همبستگی با غزه زدند.
تظاهرات بزرگ همبستگی با فلسطین در پایتخت پاکستان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، راهپیمایی همبستگی با غزه به اهتمام حزب جماعت اسلامی و با حضور هزاران نفر از اقشار مختلف مردم برپا شد و معترضان علیه اسرائیل و آمریکا شعار دادند.حافظ نعیم الرحمان امیر جماعت اسلامی پاکستان به عنوان سخنران اصلی این اجتماع بزرگ ضد صهیونیستی گفت: مقاومت همه ما در مسیر عدالتخواهی برای فلسطینیان شجاع ادامه خواهد داشت.

وی با ادای احترام به شهدای جبهه مقاومت فلسطین و تمجید از شجاعت نیروهای حماس در نبرد علیه صهیونیست‌ها تصریح کرد: امروز باید با تحریم‌ جدی کالاهای اسرائیلی و همه تولیدات کشورهایی که همدست جنایات صهیونیست‌ها هستند، به مسدود شدن شریان حیاتی رژیم اشغالگر قدس کمک کنیم.

رهبر جماعت اسلامی پاکستان خطاب به دولت این کشور نیز گفت که هرگونه کارشکنی در مسیر ابراز همبستگی مردم با فلسطینیان به ویژه برگزاری تظاهرات های گسترده علیه اسرائیل در هیچ کجای پاکستان قابل قبول نیست.

معترضان با سردادن شعارهای مرگ بر اسرائیل گفتند که همدستان و یاران آمریکا در حقیقت خیانتکار هستند و مشارکت آنان در نسل کشی فلسطینیان هرگز در تاریخ فراموش نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار