آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۱۷۶
در گفت‌و‌گو با دانشجو

«اپیدمی در راه است»: روایت تاثیرگذار از آخرین لحظات زندگی و تأثیرات پنهان آن بر جامعه

کارگردان فیلم کوتاه و صد ثانیه‌ای با خبر اکران فیلم «اپیدمی در راه است» در جشنواره فیلم صد تأکید کرد: یده ساخت این فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای به نام 'اپیدمی' هنگام تشییع یکی از دوستانم که به تازگی تصادف کرده بود، به ذهن من و همسرم رسید.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، آرش علمداری، فعال رسانه و مستندساز، در گفت‌و‌گو با سرویس فرهنگی خبرگزاری دانشجو، از به پایان رسیدن فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای خود با عنوان "اپیدمی" خبر داد. این اثر با موضوع اخلاق اجتماعی، که در نوع خود منحصر‌به‌فرد است، به تازگی آماده نمایش شده است. علمداری در خصوص شکل‌گیری این اثر گفت:

"تجربه‌ام در محیط اجتماعی اطرافم سوالات زیادی در ذهنم ایجاد می‌کرد. یکی از مسائلی که همیشه برایم جالب بود این بود که چرا در توضیح هر اتفاق یا حال بدی که برای اطرافیان یا مردم شهرمان پیش می‌آید، همیشه دلیل اقتصادی به عنوان عامل اصلی مطرح می‌شود. این مسئله باعث شد بیشتر به درونیات افراد فکر کنم و در نهایت تصمیم گرفتم تا تجربه‌های مختلف افراد و اصناف را در مواجهه با آخرین تصویر زندگی‌شان بررسی کنم. اینکه در پایان هر فرد چه ویژگی‌ها و خصلت‌هایی از خود به جا می‌گذارد و این ویژگی‌ها چه تأثیری بر جامعه می‌گذارند. "

علمداری در ادامه درباره شکل‌گیری ایده این فیلم گفت: ایده ساخت این فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای به نام 'اپیدمی' هنگام تشییع یکی از دوستانم که به تازگی تصادف کرده بود، به ذهن من و همسرم رسید. "

وی درباره شرایط ساخت این فیلم توضیح داد: شروع ساخت این فیلم کوتاه در واپسین روز‌های فروردین ۱۴۰۴ آغاز شد. این کار با فشردگی زیادی پیش رفت که شامل پیدا کردن محل مناسب برای ضبط، انتخاب بازیگران و تدوینگر بود، که همه این مراحل در نهایت در ۲۴ ساعت به خروجی نهایی منجر شد. "

علمداری درباره تیم تولید این اثر نیز گفت: پس از تکمیل فیلمنامه توسط خانم شهلا فرهادی‌فر و رسیدن به فرم نهایی، محمدجواد عمرانی و علی لطیفیان که برای اولین بار در یک پروژه تصویری حضور داشتند، در این کار با ما همکاری کردند. همچنین امیرعلی گلچینی در تصویربرداری، سیدعلی موسوی در تدوین و محمد بوجاری در گرافیک به تیم پیوستند. "

در پایان، در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر هدف ساخت این فیلم و برنامه‌های آینده برای حضور در جشنواره‌ها، علمداری گفت: هدف اصلی ما از ساخت این فیلم، به نمایش گذاشتن دغدغه‌های اجتماعی و بررسی تأثیرات زندگی افراد بر جامعه بود. ما قصد داریم این فیلم را به جشنواره فیلم ۱۰۰ ارسال کنیم. به نظرم این جشنواره توانسته نقش بسیار مهمی در انگیزه دادن به فیلمسازان جوان و تازه‌کار ایفا کند و بستری برای نمایش دغدغه‌های آنها فراهم کند. "

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار