دست هاي پنهان سعودي ها در درگيري هاي مذهبي مصر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۳۱

دست هاي پنهان سعودي ها در درگيري هاي مذهبي مصر

تحليل‎گران معتقدند کشورهاي خارجي از جمله عربستان سعودي در تحريک درگيري‌هاي فرقه‌اي قاهره ميان سلفي‎ها و قبطي‎ها، دست داشته است.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پرس تي وي، بسياري از مسيحي هاي قاهره از اتفاقات اخير به شدت ناميد شده و مي‌گويند دست‎هاي پشت‎پرده در تحريک اين درگيري‌ها دست داشته‌اند.
 
بسياري از مردم و فعالان نيز معتقدند سلفي‌هايي که در مقابل کليساي منطقه امبابه گرد هم آمده و شعار مي‌دادند، از حمايت کشورهاي خارجي از جمله عربستان سعودي برخوردار بوده‌اند.
 
اين در حالي است که بر اساس گزارش‌ها، عبدالمجيد محمود دادستان عمومي مصر، براي بررسي درگيري‌هاي خونين فرقه‌اي هفته جاري در اين کشور گروهي را متشکل از بازجوهاي مصري تشکيل داده است.
 
اين بازجوها گزارش داده‌اند که تعدادي از قربانيان اين حادثه به دليل جراحات وارده از اصابت گلوله در ناحيه سر و قفسه سينه، کشته شده‎اند.
 
در همين حال، نيروهاي امنيتي مصر نيز دوشنبه (19 ارديبهشت) تعدادي را به جرم دست داشتن در اين درگيري‌ها دستگير کرده‌اند. با دستگير شدن اين افراد شمار نهايي بازداشت‌شدگان درگيري‎هاي اخير مصر، به 213 تن رسيده است.
 
افزون بر اين، هزاران تن از مردم شهر اسکندريه مصر نيز دوشنبه براي محکوم کردن درگيري‌هاي فرقه‌اي قاهره، تظاهرات کردند.
 
کشمکش‌ها از آن‌جا آغاز شد که سلفي‎ها ‌قصد داشتند يک زن مسيحي را از حبس در کليسايي برهانند. آن‌ها مدعي شده بودند وي به رغم ميل باطني خود و به دليل مشرف شدن به دين مبين اسلام در اين کليسا زنداني شده است.
 
گفتني است، در درگيري هاي فرقه‎اي منطقه امبابه در شمال غرب قاهره که شنبه، 17 ارديبهشت ماه روي داد، 12 نفر کشته و بيش از 230 تن مجروح شده‌اند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار