آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۶۴۳

دیپلماسی شهری می‌تواند به حل مشکلات جهانی کمک کند

مدیر اجرایی سازمان شهرداران برزیل در نشست اخیر شهرداران کشور‌های عضو بریکس که به میزبانی شهرداری تهران، به اهمیت همکاری‌های شهری و تبادل تجربیات میان شهر‌ها پرداخت و بر نقش حیاتی دیپلماسی شهری در حل مشکلات جهانی و تقویت روابط بین‌المللی تأکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ادواردو تادئو، مدیر اجرایی سازمان شهرداران برزیل در این نشست شهرداران کشور‌های عضو بریکس بیان کرد: بریکس در واقع به شهر‌ها و شهرداری‌های کشور‌های عضو خود اشاره دارد و هدف اصلی این نشست تقویت همکاری‌ها و تحکیم مناسبات میان اعضای این گروه است. وی همچنین تأکید کرد که بسیاری از مشکلات بشریت به مسائل شهری و مشکلات مرتبط با دولت‌های محلی بازمی‌گردد و این امر نشان‌دهنده اهمیت توجه به نقش شهر‌ها در سیاست‌های عمومی و دولتی است.

وی در ادامه افزود: «هدف از این نشست، نشان دادن اهمیت شهر‌ها برای دولت‌های عضو و مردم است. مشکلاتی که در جوامع وجود دارند اغلب به شهرداری‌ها و دولت‌های محلی مرتبط می‌شوند، و برای اتخاذ سیاست‌های مؤثر، توجه به نقش حیاتی شهر‌ها ضروری است».

تادئو در بخش دیگری از صحبت‌های خود از تجربه‌های مثبت تهران در مدیریت شهری و همکاری‌های بین‌المللی صحبت کرد و گفت: «شهرداری تهران اقدامات بسیار خوبی برای برگزاری این نشست انجام داده است. تهران شهری زیبا با مردمی خونگرم است و این نوع همکاری‌ها به تقویت روابط بین‌المللی کمک می‌کند».

وی در ادامه به بحث همکاری‌های شهری اشاره کرد و اظهار داشت: «یکی از مهم‌ترین مسائل مطرح‌شده در این نشست، مشارکت شهرداری‌ها در زمینه سیاست‌های عمومی و تبادل تجربیات است. به عنوان مثال، اگر شهری در یک منطقه با مشکلی مواجه شود، ممکن است شهری دیگر در نقطه‌ای دیگر همان مشکل را حل کرده باشد و این تبادل تجربیات می‌تواند به حل مشکلات شهری کمک کند».

مدیر اجرایی سازمان شهرداران برزیل در ادامه به مسائل زیست‌محیطی نیز اشاره کرد و افزود: «دیپلماسی شهری می‌تواند به مدیریت بهتر منابع شهری کمک کند. به عنوان مثال، جمع‌آوری زباله‌های خشک و بازیافت آنها یا نحوه مدیریت فضای سبز شهری از موضوعات مهمی است که می‌تواند با همکاری‌های بین‌المللی بهتر انجام شود».

وی همچنین در مورد نقش دیپلماسی شهری در توسعه روابط بین کشور‌ها گفت: «دیپلماسی شهری می‌تواند به دیپلماسی سیاسی کشور‌ها نیز کمک کند. وقتی شهر‌ها بتوانند با هم همکاری کنند و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند، دولت‌ها نیز می‌توانند در سطوح کلان همکاری بیشتری داشته باشند».

مدیر اجرایی سازمان شهرداران برزیل در پایان، به تجربیات برزیل در زمینه محیط زیست اشاره کرد و گفت: «در برزیل، ما مالیات کمتری بر استفاده از وسایل نقلیه برقی وضع کرده‌ایم و این سیاست می‌تواند به سایر شهر‌ها و کشور‌های عضو بریکس کمک کند تا در راستای کاهش آلایندگی و حفظ محیط زیست گام بردارند. شهرداری تهران نیز در زمینه استفاده از این تکنولوژی‌ها اقدامات مثبتی انجام داده که می‌تواند الگویی برای دیگر شهر‌ها باشد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار