آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۷۰۴

معاون عمرانی استاندار: مقرر شد امسال ۶۵۶ مدرسه در خوزستان احداث شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: سال گذشته ۲۱۱ مدرسه در قالب ۸۰۰ کلاس درس در استان ساخته شد و امسال نیز مقرر شده ۶۵۶ مدرسه احداث شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو،  مهران علم الهدایی در نشست توجیهی نهضت توسعه عدالت در فضا‌ها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در محل اداره کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: مقرر شده امسال ۵۴۱ کلاس سنگی و ۴۳ مدرسه کانکسی حذف شود و یکهزار و ۵۵۱ کلاس نیمه تمام نیز در استان تکمیل شود.

وی گفت: بازسازی ۱۰۷ مدرسه و احداث ۸۱۹ کلاس درس برای کاهش تراکم کلاس‌های بالای ۳۵ نفر از دیگر برنامه‌های امسال است.

علم الهدایی با تاکید بر اینکه توسعه عدالت آموزشی باید سرلوحه تمام اهداف و اقدامات سیستم آموزشی باشد افزود: در خوزستان با چالش‌هایی از جمله تفاوت زیرساختی مدارس شهرو روستا تا کمبود معلم در مناطق کم برخوردار، ضعف سیستم آموزشی و کلاس با تراکم بالا رو‌به‌رو هستیم و باید به دنبال حل این مسائل در استان برای توسعه آموزش باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به آغاز طرح مردمی مدرسه‌سازی با حضور رییس جمهور در خوزستان بیان کرد: رییس جمهور در سفر خود به خوزستان طرح مردمی مدرسه‌سازی در استان و کشور را آغاز کرد و به طور ویژه پیگیر اجرای این برنامه است.

علم‌الهدایی ادامه داد: در خوزستان حذف مدارس سنگی و کانکسی، تکمیل مدارس در دست ساخت، احداث فضای آموزشی در مناطق با تراکم بالای دانش‌آموز و تخریب مدارس فرسوده در اولویت است.

وی گفت: طی ۲ ماه اخیر تفاهم نامه‌ای با بنیاد علوی برای ساخت ۲۵۲ کلاس درس در استان منعقد شد که فاز اول طرح از اردیبهشت ماه امسال آغاز خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان اظهار کرد: در سفر رییس جمهور به خوزستان مصوبات موثری برای تامین اعتبار ساخت تعداد عمده‌ای از این مدارس مصوب شد.

علم الهدایی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت صنایع برای ساخت مدرسه در خوزستان بیان کرد: از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در خوزستان، ساخت ۲۱۳ کلاس درس از یک محل و ۲۵۸ کلاس درس از محل دیگر تامین شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار