
برگزاری محفل بزرگ ارادت در شب میلاد امام رضا علیه السلام

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدحسین سیدی با اشاره به پیش رو بودن دهه کرامت و ایام میلاد امام رضا علیه السلام اظهار داشت: در همین راستا و در جهت تکریم ساحت امام رئوف، "محفل بزرگ ارادت" با موضوع شعرخوانی رضوی در هجدهم اردیبهشت ماه در محل عرصه میدان شهدا و درحسینیه شهدای گمنام برگزار خواهد شد.
وی افزود: این محفل بزرگ رضوی با حضور بیست تن از شعرای برجسته ملی، استانی و خراسانی و مشهدی است که برای سومین سال متوالی در شب میلاد امام رضا علیه السلام برپا خواهد شد.
مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد امام رضا (ع) گفت: هدف از اجرا و برپایی این محفل تولید و در واقع ارائه آخرین آثار و سرودههای رضوی توسط شاعران ملی است.
به گفتهی سیدی؛ آثار تولید و ارائه شده در این محفل جمعآوری و در قالب کتاب درخواهد آمد چرا که اشعار جدید و نویی است که سابقا جایی منتشر نشده و شاعران در این محفل در حقیقت آخرین آثار یکسال اخیر خود پیرامون ساحت مقدس امام رضا (ع) را ارائه خواهند داد.
وی با بیان اینکه اشعار برگزیده سال گذشته این محفل نیز به صورت کتاب چاپ و بین حاضرین توزیع شد، ابراز داشت: امسال نیز درصورتی که آثار جدید بیش از ۳۰ مورد باشد به صورت کتابچه چاپ و توزیع خواهد شد.
مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد امام رضا (ع) عنوان کرد: کلیپهای شعرخوانی در این محفل نیز در سایت شمس توس بارگذاری خواهد شد تا در دسترس عموم مردم قرار گیرد.
وی با اشاره به حضور شاعران شاخص و برجسته در این محفل خاطرنشان کرد: استاد محمدعلی مجاهدی، دکتر محمدی مبارز، آقایان حسین زحمتکش، عباس صادقی زرین، صادق، سید محمد جواد شرافت، آل کثیر، آقای دکتر سعید سلیمان پور از جمله میهمانان این محفل هستند.
به گفتهی سیدی؛ این محفل میزبان شعرخوانانی از مشهد از جمله استاد شفق، آقایان مهدی آخرتی، سید ابوالفضل مبارز، خانم بیات موسوی و خانم مختاری نیز خواهد بود.