آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۸۶۰
در پاسخ به دانشجو؛

حمایت از داروی داخلی مهم‌ترین سیاست وزارت بهداشت است/ابرازه: بیش از ۲ هزار تخت درمانی در قم داریم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پاسخ به دانشجو گفت: حمایت از داروهایی که در داخل کشور تولید می‌شوند از سیاست‌های وزارت بهداشت است باتوجه به همین موضوع واردات دارو کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، بیان کرد:  در حال حاضر حدود ۵۰ درصد مراکز بهداشتی استان به‌صورت استیجاری فعالیت می‌کنند که این موضوع در آینده می‌تواند ارائه خدمات را با چالش مواجه کند؛ امیدواریم با مشارکت خیرین و حمایت‌های مالی، مراکز ملکی جایگزین این مراکز شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان‌های جدید، گفت: با افتتاح بیمارستان خاتم، مادر و نور، حدود یک‌هزار و ۶۰۰ تخت جدید به ظرفیت درمانی استان افزوده خواهد شد که موجب ارتقای شاخص‌های درمانی استان می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی دولتی، خیریه و خصوصی در مراکز درمانی قم به بیماران ارایه خدمت می‌کنند.

ابرازه با بیان اینکه پرداخت معوقات کادر درمان از برنامه‌های مهم این دانشگاه است، افزود: موارد مختلفی مانند معوقات پرسنلی، دارویی، خدماتی و تغذیه‌ای پرداخت شده و در حوزه رفاهی نیز تسهیلاتی مانند وام و حق مسکن کارکنان تامین شده‌است.

وی‌ ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته، حدود ۹ ماه کارانه پزشکان، ۸ ماه کارانه پرستاران، ۹ ماه اضافه کار، حق مسکن و رفاهی کل سال پرداخت شده است. همچنین معوقات نیروهای شرکتی و بهورزان نیز تسویه شده و کارانه بهورزان تا پنج برابر افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به حجم بالای معوقات پرسنلی، دارویی، تجهیزاتی و خدماتی در ابتدای دوره ریاست جدید دانشگاه، از جذب ۱.۷ همت منابع در چهار ماه گذشته خبر داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از تشکیل دبیرخانه گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد و بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های استان، این موضوع در حال پیگیری با همکاری میراث فرهنگی و دیگر نهادهاست.

ابرازه همچنین در خصوص برخی مداخلات افراد غیرمجاز در امور درمانی تحت عنوان «طب اسلامی» هشدار داد و گفت: با همکاری دادگستری استان و نظام پزشکی، برخورد جدی با این افراد در دستور کار قرار گرفته است؛ از رسانه‌ها می‌خواهیم که در آگاهی‌رسانی عمومی نقش‌آفرین باشند.

وی با اشاره به توسعه پردیس دانشگاهی در بلوار غدیر، از تلاش‌ها برای تجمیع دانشکده‌های پراکنده پزشکی، دندان‌پزشکی و پرستاری در یک مکان واحد خبر داد و افزود: هم اینک حدود ۳۵۰ دانشجو در رشته‌های مختلف در حال تحصیل هستند و امیدواریم با ارتقاء زیرساخت‌های آموزشی، جایگاه دانشگاه علوم پزشکی قم در سطح کشور ارتقا یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی دولتی، خیریه و خصوصی در مراکز درمانی قم به بیماران ارایه خدمت می‌کنند.

ابرازه در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار دانشجو مبنی بر کمبود نیروی پرستار در بیمارستان‌های استان قم گفت: بله این موضوع نه تنها در استان بلکه در سراسر کشور مشاهده می‌شود اما نکته مهمی که باید به آن توجه داشت وضعیت کادر درمان در قم نسبت به میانگین کشوری وضعیت خوبی دارد اما از نظر استانداردهای جهانی وضعیت مطلوبی نداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین در پاسخ به سوال دوم خبرنگار دانشجو مبنی بر کمبود داروهای خاص در سطح استان عنوان کرد: این موضوع مربوط به استان نمی‌شود بلکه سیاست وزارتخانه این است که از داروهای تولید داخل حمایت شود.

وی ابراز کرد: همین سیاست باعث شده واردات دارو کاهش پیدا کند از طرفی دیگر‌ داروهای خارجی مورد مشابه داخلی دارند و یا ترکیب چند دارو هستند که همشهریان می‌توانند از موارد داروهای داخلی استفاده کنند.

ابرازه گفت: همشهریان توجه داشته باشند برای کسب اطلاع از وضعیت موجودی دارو در داروخانه با شماره ۱۹۰ تماس گرفته و یا اینکه به صورت حضوری به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار