آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۲۹۶

پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های ناباروری در مراکز دولتی قم

مدیرکل بیمه سلامت قم گفت: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی استان توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

عباس فتحی امروز در گفت‌وگویی به مناسبت روز ملی جمعیت، با اشاره به اقدامات بیمه سلامت استان قم در راستای اجرای سیاست‌های جمعیتی، بیان کرد: در حال حاضر خدمات درمان ناباروری با حمایت‌های مناسب بیمه‌ای در سه بخش دولتی، عمومی غیردولتی و خصوصی به زوجین نابارور ارائه می‌شود.

وی افزود: بیمه سلامت قم با سه مرکز درمان ناباروری در استان قرارداد همکاری دارد. در مراکز دولتی مانند مرکز ریحانه مستقر در بیمارستان خیرین سلامت، ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری از سوی بیمه پرداخت می‌شود.

فتحی ادامه داد: این میزان پوشش در مراکز عمومی غیردولتی مانند مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی نیز برقرار است. همچنین در مراکز خصوصی مانند مرکز طهورا، بیمه سلامت ۷۰ درصد هزینه‌های درمانی را تقبل می‌کند.

پوشش خدمات دارویی، آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی

مدیرکل بیمه سلامت قم به گستردگی خدمات این سازمان در حوزه دارو و خدمات تشخیصی مرتبط با ناباروری اشاره کرد و گفت: ۶۶ نوع داروی مرتبط با درمان ناباروری تحت پوشش این بیمه قرار دارند که ۹۰ درصد هزینه آنها پرداخت می‌شود.

وی افزود: در بخش آزمایش‌ها نیز ۵۶ مورد آزمایش بالینی، ۱۶ مورد ژنتیکی و هفت نوع تصویربرداری در فهرست تعهدات بیمه سلامت گنجانده شده است.

فتحی همچنین از تحت پوشش بودن خدمات فوق‌تخصصی درمان ناباروری خبر داد و تصریح کرد: خدماتی نظیر IVF، انتقال جنین و IUI به همراه ۲۸ مورد تجهیزات پزشکی مرتبط و ۴۵ کد خدمت برای آماده‌سازی درمان ناباروری، تحت حمایت این بیمه قرار دارند.

سامانه ثبت اطلاعات بیماران نابارور

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه ثبت اطلاعات بیماران نابارور گفت: با ثبت کد ملی این افراد در سامانه مذکور، مراکز درمانی می‌توانند به وضعیت درمانی آنان دسترسی داشته باشند و پوشش‌های بیمه‌ای به‌صورت خودکار برای آنها اعمال می‌شود.

فتحی تعداد افراد دارای نشان ناباروری در استان قم را دو هزار و ۸۸۶ نفر اعلام کرد.

حمایت از مادران باردار و کودکان

مدیرکل بیمه سلامت قم در ادامه با تاکید بر نقش این سازمان در حمایت از خانواده و فرزندآوری اظهار کرد: مادران باردار به‌طور انفرادی تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند و فرزندان آنها نیز تا پنج سالگی از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند می‌شوند.

وی گفت: در حال حاضر پنج هزار و ۱۶۳ مادر باردار در سطح استان قم از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند.

فتحی در پایان از ارائه خدمات بستری رایگان به کودکان زیر هفت سال خبر داد و خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۵۴ هزار و ۹۸۱ کودک زیر هفت سال در استان سکونت دارند که خدمات بستری برای آنها بدون دریافت هزینه انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار