آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۱۸۸

ترامپ در مراسم خاکسپاری پاپ، با ملونی، استارمر و زلنسکی دیدار می‌کند

رسانه‌های ایتالیایی از دیدار احتمالی رئیس جمهور آمریکا با نخست وزیر ایتالیا، انگلیس و همچنین رئیس جمهور اوکراین همزمان با حضور در مراسم خاکسپاری رهبر کاتولیک‌های جهان در رم خبر داده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از تاس، روزنامه «لا ریپابلیکا» چاپ ایتالیا نوشته است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که به همراه ملانیا، همسرش به منظور حضور در مراسم خاکسپاری پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در رم حضور پیدا کرده است، احتمالاً در این سفر، با جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، کِر استارمر، نخست وزیر انگلیس و همچنین ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار خواهد کرد.

پیش‌تر حضور زلنسکی در این مراسم در هاله‌ای از ابهام قرار داشت، اما در فهرست به‌روزرسانی‌شده هیئت‌های اعزامی از کشور‌های مختلف به مراسم خاکسپاری که واتیکان در اختیار خبرنگاران قرار داده است، نام وی دیده می‌شود.

به نوشته لاریپابلیکا، براساس برنامه رسمی سفر ترامپ، وی پس از مراسم خاکسپاری در واتیکان، بلافاصله رم را ترک خواهد کرد و در نتیجه حضور وی در پایتخت ایتالیا به ۱۵ ساعت محدود خواهد بود. انتظار می‌رود که ترامپ در اقامتگاه سفیر آمریکا در «ویا تاورنا» با زلنسکی دیدار کند. او پس از این دیدار، برای مراسم وداع با پاپ، راهی میدان سن‌پیترو خواهد شد.

رسانه‌های ایتالیایی پیش‌تر گزارش دادند که اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا نیز امیدوار است که در رم با ترامپ جلسه‌ای برگزار کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار