
عراقچی: روند فعلی مذاکرات امیدوارکننده است / هنوز اختلافات کلان در برخی مسائل باقی است + فیلم
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، درباره دور سوم مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن که در مسقط عمان برگزار شد، گفت: «فضای این مذاکرات کاملاً جدی بود و به تدریج وارد برخی بحثهای حساستر شدیم.»
وی افزود که طرفین چندین بار بهصورت مکتوب نظرات خود را رد و بدل کردهاند، که نشاندهنده تلاش برای رسیدن به تفاهم در برخی حوزهها است. با این حال، عراقچی تأکید کرد که هنوز اختلافات قابل توجهی در مسائل کلان وجود دارد و مذاکرات برای حل و فصل این موارد ادامه خواهد یافت.
عراقچی در ادامه گفت: امیدواری ما نسبت به مذاکرات کاملا محتاطانه است دور بعدی مذاکرات شنبه هفته آینده خواهد بود.
عباس عراقچی، اعلام کرد که در دور آینده، کارشناس سازمان انرژی اتمی نیز به تیم مذاکرهکننده اضافه خواهد شد.
عراقچی همچنین به همراهی کارشناسان اقتصادی در این دوره از مذاکرات اشاره کرد و گفت: «برای اولین بار، کارشناسان اقتصادی در کنار تیم مذاکرهکننده حضور داشتند و این موضوع به بررسی دقیقتر ابعاد اقتصادی مذاکرات کمک کرد.»
عباس عراقچی، در اظهاراتی درباره دور اخیر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: «از روند و سرعت مذاکرات رضایت داریم.»
وی تأکید کرد که موضوع مذاکرات تنها به مسائل هستهای محدود است و هیچ موضوع دیگری برای مذاکره پذیرفته نخواهد شد.
عراقچی با اشاره به فضای جدی مذاکرات افزود: «دو طرف اراده خود را برای رسیدن به نتیجه نشان دادهاند، اما اراده به تنهایی ضامن موفقیت مذاکرات نیست.»
وی همچنین به اختلافات جدی میان دو طرف اشاره کرد و گفت که این اختلافات همچنان چالشبرانگیز است.
وی در پایان خاطرنشان کرد که تجربیات مذاکرات گذشته به تیم مذاکرهکننده کمک کرده است تا مسیر را با سرعت بیشتری طی کنند و به نتایج مطلوبتری دست یابند.