
دهه کرامت با نشاط دینی و خدمت اجتماعی همراه باشد

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور در حرم مطهر، با اشاره به اینکه امام رضا (ع)، زنده، تأثیرگذار و محور وحدت ملت ایران است، افزود: بارگاه مقدس رضوی نه تنها یک محل زیارت، بلکه مرکز ارتباط قلبی و معرفتی با امامی است که منشأ برکات معنوی، وحدتبخش و چراغ هدایت امت محسوب میشود.
وی دهه کرامت را فرصتی برای احیای عملی ارزشهای اهلبیت (ع) دانست و گفت: این دهه نباید به یک رویداد شعاری یا نمادین تقلیل یابد؛ دهه کرامت باید نمایشگاه عینی کرامت اهلبیت (ع) باشد و مردم باید کرامت را حس و لمس کنند و آن را در زندگی خود ببینند.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: خدمت عزتمندانه به محرومان، تأمین جهیزیه برای جوانان نیازمند، ساخت خانه برای خانوادههای بیبضاعت و گسترش برنامههای فرهنگی مردمی، همه مصادیقی از تجلی کرامت هستند که این اقدامات هم شادی میآفرینند، هم معرفت میافزایند و هم پیام اهلبیت (ع) را در زندگی مردم جاری میسازند.
حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به لزوم برگزاری جشنهای اهلبیت (ع) با محتوای متعالی و همراه با کرامت و معرفت، گفت: در دهه کرامت، نباید تنها به برگزاری جشنها بسنده کرد؛ دهه کرامت فرصتی برای ترویج «فرهنگ کرامت» است؛ زیرا شاخصه اصلی این دهه دو کریم اهل بیت (ع)، امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) هستند.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اهمیت نقش مردم در برگزاری مراسم مذهبی، تصریح کرد: مردم، اصلیترین سرمایه مراسمهای مذهبی هستند؛ نیازی نیست مردم را برای حضور در این عرصهها دعوت کنیم، کافی است بستر را فراهم کنیم و، چون مردم فطرتاً به اهلبیت (ع) علاقه دارند، درصورتیکه زمینه مشارکت فراهم شود، خود به میدان میآیند.
حجت الاسلام والمسلمین مروی در ادامه سخنان خود به اهمیت بهرهگیری از رسانهها و فضای مجازی برای ترویج فرهنگ اهلبیت (ع) اشاره کرد و گفت: خوب است هرکجا کاروانهای زیر سایه خورشید وارد میشوند، همراه با آنها نمایشگاه کتابهای مرتبط با اهل بیت (ع) با تخفیف ویژه، مسابقات معرفتی و فعالیتهای فرهنگی نیز فعال شوند.