آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۵۳۶

شبکه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک وسیع‌تر شد

شبکه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک هر هفته بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسپیس ایکس با ثبت دویست‌وپنجاهمین مأموریت اختصاصی استارلینک، رکوردی تازه در عرصه توسعه اینترنت ماهواره‌ای به نام خود ثبت کرد. در این مأموریت، ۲۳ ماهواره جدید به مدار زمین فرستاده شدند که ۱۳ ماهواره قابلیت اتصال مستقیم به تلفن همراه را دارند. تصویری خیره‌کننده از این پرتاب، شکوه این موفقیت را به تصویر کشیده است.

براساس گزارش «DigitalTrends»، اسپیس ایکس با دویست‌وپنجاهمین مأموریت اختصاصی استارلینک، نقطه عطفی در مسیر توسعه شبکه جهانی اینترنت ماهواره‌ای خود رقم زد. این مأموریت از پایگاه فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا و با موشک فالکون ۹ انجام شد.

توسعه منظومه ماهواره‌های استارلینک اسپیس ایکس

در این پرتاب، ۲۳ ماهواره به مدار پایین زمین منتقل شدند که ۱۳ مورد آنها به قابلیت ارتباط مستقیم با موبایل مجهز بودند. اسپیس ایکس با انتشار عکسی دیدنی از این پرتاب، مسیر نورانی موشک را در دل آسمان شب و کنار رد ستارگان نمایش داد.

از سال ۲۰۱۹ و آغاز پروژه استارلینک تاکنون، بیش از ۸ هزار ماهواره به مدار فرستاده شده و خدمات اینترنت پرسرعت به بیش از ۵ میلیون کاربر ارائه شده است. اسپیس ایکس می‌کوشد تعداد ماهواره‌ها را در آینده نزدیک به ۱۲ هزار برساند و حتی امکان افزایش تا ۳۴ هزار ماهواره را نیز در برنامه دارد.

بوستر فالکون ۹ که این مأموریت را به انجام رساند، برای بیستمین بار به کار گرفته شد. این بوستر پیشتر مأموریت‌هایی چون «Crew-۵» و «GPS III Space Vehicle ۰۶» را نیز در کارنامه خود داشته است. در ادامه، اسپیس ایکس آماده می‌شود مأموریت دیگری از پایگاه وندربرگ در کالیفرنیا انجام دهد.

اسپیس ایکس با عبور از مرز ۲۵۰ مأموریت استارلینک، نشان داد آینده ارتباطات جهانی به‌سرعت درحال تغییر است. این موفقیت نه‌فقط به بهبود کیفیت و سرعت اینترنت در سراسر جهان کمک می‌کند، بلکه بستری برای دسترسی برابر به اطلاعات و شکستن محدودیت‌های جغرافیایی ایجاد خواهد کرد. گسترش پروژه استارلینک می‌تواند تحول بزرگی در اتصال جهانی رقم بزند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار