
فرهادی: آزمون استخدامی آموزش پرورش تیرماه برگزار میشود /هنوز نیاز به افزایش بودجه داریم+فیلم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در کل کشور یک میلیون و هشتاد هزار معلم داریم. بیش از پانصدهزار معلم در طرح معلم نمونه ثبت نام کردند.
وی افزود: ۳۲ هزار دانشجو معلم از امسال جذب شده و کارشان را آغاز خواهند کرد و از ماده ۲۸ هم امسال استخدام خواهیم داشت.
وی گفت: حداقل ۲۰ نفر هزار مدرسه یار و سرایدار جذب خواهند شد و ناترازی رفع خواهد شد.
بهترین و کم نقصترین راه جذب معلم از طریق دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان است
در سال ۱۴۰۳ میانگین نمرات دانش آموزان افزایش پیدا کرده است
سخنگوی آموزش و پرورش گفت: نمره دانش آموزان در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ میانگین نمرات بیشتر از نیم نمره افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: هیچ استانی کاهش میانگین نمره نسبت به سال قبلش نداشته و بیشترین افزایش نمره مربوط به استان یزد بوده است.
توضیحات سخنگوی آموزش پرورش درباره نحوه اجرای مصوبه تاثیر معدل در سالهای پیش رو
فرهادی تصریح کرد: در کنکور ۱۴۰۴ تمام دروس پایه دوازدهم تاثیر قطعی و معدل پایه یازدهم تاثیر مثبت خواهد دشت.
وی افزود: در کنکور ۱۴۰۵ جمع ۶ درس پایه یازدهم و تمام پایه دوازدهم ۶۰ درصد تاثیر قطعی خواهد داشت. ۱۷ درصد پایه یازدهم و ۴۳ درصد پایه دوازدهم تاثیر خواهند داشت.
فرهادی تصریح کرد: از کنکور ۱۴۰۶ به بعد همه دروس پایه یازدهم و دوازدهم نهایی برگزار میشود و مجموعا ۶۰ درصد هر دو پایه در کنکور تاثیر قطعی خواهند داشت.
گفتمان معیشت باید به گفتمان تربیت تغییر کند
علی فرهادی اذعان داشت: گفتمان معیشت باید به گفتمان تربیت تغییر کند. ما وظیفه داریم به عنوان مسئولین آموزش و پرورش موضوع معیشت، رفاه و مسائل مربوط به آن را هم به موقع پیگیری بکنیم و انجام بدهیم و هم اجازه ندهیم معلمان عزیز بیشتر درگیر این مسائل باشند.
تقریبا هیچ معلم بدون رتبهای نداریم
سخنگوی آموزش پرورش گفت: حدود بیش از ۲۰۰ هزار معلم که جا مانده بودند در همان سال گذشته قبل از پایان ۱۴۰۳، احکام رتبهبندی آنها صادر شد. فرایند رتبه بندی معلمان در مسیر عادی خودش قرار دارد و بر اساس ورودی که از دانشگاه فرهنگیان و آزمونها داریم انجام خواهد شد.
بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته ۶۸ درصد رشد داشته
علی فرهادی گفت: لایحه بودجه آموزش و پرورش امسال برای اولین بار به صورت کتاب چاپ شد.
وی تصریح کرد: بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته حدود ۶۸ درصد رشد داشت در حالی میانگین کشور چیزی حدود ۳۸ درصد بوده است اگرچه ما هنوز نیاز داریم بودجه مان افزایش پیدا بکند. با توجه به اهداف ترسیم شده در برنامه هفتم پیشرفت و با توجه به اهداف ترسیم شده در برنامه سند تحول بنیادین ضرورت است که یک مقدار وسیعتری به بودجه آموزش نگاه بکنیم.
یک معلم خطاب به سخنگوی آموزش و پرورش: من طی ۳۶ سال معلمی سعی کردم ۳۶ دقیقه تاخیر نداشته باشم؛ شما ۲۰ دقیقه تاخیر داشتید!
سال گذشته ۷۰۰ هزار مورد ترک تحصیل و بازمانده از تحصیل داشتیم/ یک زمانی این عدد ۹۰۰ هزار نفر بود
تنبیه بدنی صد درصد ممنوع است؛ تعارف نداریم حتما منجر به اخراج میشود
سخنگوی آموزش پرورش گفت: یک یا دو یا سه یا چهار معلمی که تنبیه بدنی میکنند نماینده یک میلیون معلم نیستند.
وی افزود: حتی یک مورد معلمی که تنبیه بدنی میکند هم نباید وجود داشته باشد حتی نصف آن هم نباید وجود داشته باشد، اما این تعداد انگشت شمار نماینده یک میلیون معلم نیستند.
فرهادی گفت: معلمان ایثارگری که ما نمیتوانیم آنها را شمارش کنیم آنقدر تعدادشان زیاده است که جان و مال همه چیز خودشان را در طبق اخلاص برای خدمت به دانش آموز میگذارند.
در مهر ۱۴۰۴ تنش نیروی انسانی نخواهیم داشت
فرهادی تصریح کرد: در مهر ۱۴۰۳ تنش نیروی انسانی نداشتیم؛ انشاءالله در مهر ۱۴۰۴ هم نخواهیم داشت. سال گذشته ۴۰ هزار معلم شرایط بازنشستگی داشتند و میتوانستند بازنشست بشوند، اما بازنشست نشدند و ادامه خدمت دادند؛ این معلمان عزیز گرانبهاترین معلمان هستند.
وی در ادامه افزود: به موارد و برنامههایی فکر میکنیم که معلمان عزیزی که استمرار خدمت میدهند و یا اینکه اضافه تدریس برمیدارند غیر از مسائلی مثل حق تدریس، مشوقهای دیگری هم داشته باشیم که هر موقع محقق شد از طریق شما عزیزان حتما اطلاع رسانی خواهیم کرد.
هدف ما برونسپاری و توسعه هنرستانهاست/ قطبها یا مراکز وابسته به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در سایر استانها افزایش پیدا میکند
سخنگوی آموزش پرورش در پاسخ به SNNTV گفت: به واسطه تغییرات جمعیتی در ۴ سال آینده جمعیت دانش آموزی دوره متوسطه دوم ما به شدت افزایش پیدا میکند. در چهار سال آینده پیش بینی ما افزایش بیش از ۳ میلیون نفری هست؛ این جمعیت را اگر به سمت هنرستانها هدایت نکنیم به سمت رشتههای نظری هدایت میشوند؛ لذا تمام تلاش ما هست که هنرستانها را به روشهای مختلفی توسعه بدهیم.
وی افزود: در این دولت و دولت گذشته توجه خاصی به برونسپاری هنرستانها شده است. ما بدهی مالی ۱۲ ساله به بخش برونسپاری هنرستانها داشتیم ولی الان به روز هستیم و بدهی نداریم.
فرهادی بیان داشت: برنامه این است که قطبها یا مراکز وابسته به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در سایر استانها افزایش پیدا کند به نحوی دانشگاه شهید رجایی حداقل ۵- ۶ قطب خارج از تهران و در سایر نقاط کشور با هدف تربیت دانشجو در رشته فنی و مهندسی داشته باشد.
پخش زنده این برنامه را از SNNTV ببینید.
درحال تکمیل/