
معلمان مقاوم ضامن آینده کشور و ترویج فرهنگ مقاومت در نسلهای آینده

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو،سالار قاسمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در حاشیه دومین همایش بینالمللی معلمان مقاومت که در سالن امام علی استان البرز برگزار شد، در جمع خبرنگاران به اهمیت نقش معلمان در ترویج فرهنگ مقاومت اشاره کرد و گفت: معلمان مقاوم کسانی هستند که نه تنها به دانشآموزان خود علم میآموزند بلکه درس ایثار، شهادتطلبی و ایستادگی در برابر دشمن را به آنان منتقل میکنند.
وی با اشاره به تلاشهای جریانهای خارجی برای تحریف هویت کشورها، افزود: این همایشها بهویژه برای مقابله با این تهدیدات ضروری است، چرا که معلمان باید قادر باشند فرهنگ مقاومت را بهطور مؤثر به نسلهای آینده منتقل کنند. معلمان باید الگوهای عملی باشند و در کنار تبلیغ، قدرت تبیین و تحلیل درست را نیز داشته باشند.
قاسمی همچنین تأکید کرد: معلمان باید در کنار آموزش علمی، دیپلماسی مقاومت را نیز به دانشآموزان بیاموزند، زیرا این تنها راه مقابله با تهدیدات خارجی و حفظ هویت ملی کشور است. جمهوری اسلامی ایران نیاز به معلمانی دارد که در تراز این نظام، قدرت تحلیل و تبیین داشته باشند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در ادامه، به نقش دانشگاه فرهنگیان در تربیت معلمان اشاره کرد و گفت: هدف وزارت آموزش و پرورش توانمندسازی معلمان از طریق دانشگاه فرهنگیان است. با ارتقای کیفیت آموزش و فراهم آوردن امکانات مناسب، معلمان ما قادر خواهند بود تا نسل جوان را در برابر جنگ شناختی و تهدیدات فرهنگی دشمن مقاوم کنند.
وی همچنین در پایان با اشاره به اهمیت فرهنگ مقاومت در آینده کشور، گفت: کشوری که فرهنگ مقاومت را در نسلهای آینده نهادینه کند، قادر خواهد بود از تهدیدات دشمن بهخوبی دفاع کند و کشور خود را بیمه نماید. آینده کشور در دست دانشآموزان و معلمان است، و آنها با امید و تلاش میتوانند تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند.
قاسمی همچنین در آستانه هفته معلم این روز را به تمام معلمان و دانشآموزان تبریک گفت و از آنها خواست که در راستای تربیت نسلی مقاوم و آگاه تلاش کنند.