آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۸۹۶

آموزش‌وپرورش البرز در مسیر عدالت آموزشی و تربیت نسل توانمند آینده

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز بر اجرای عدالت آموزشی، توسعه مهارت‌های زندگی در مدارس و ارتقای کیفی خدمات آموزشی با راه‌اندازی طرح‌ها و برنامه‌های جامع تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرزاد شعبانی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج گفت: راه‌اندازی مدارس خاص در استان با هدف ارتقای کیفیت آموزش صورت گرفته، اما تمرکز اصلی همچنان بر مدارس دولتی است و نظارت‌های دقیق و کیفی برای تحقق عدالت آموزشی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به جایگاه رفیع معلم در فرهنگ اسلامی افزود: روز معلم نماد آگاهی و دانایی است و پیامبر اکرم (ص) نیز خود را معلمی معرفی می‌کند که برای هدایت مردم از جهل به سوی نور برانگیخته شد.

شعبانی با بیان اینکه قدردانی واقعی از مقام معلم هنوز محقق نشده است عنوان کرد: در استان البرز ۵۳۰ هزار دانش‌آموز و ۲۶ هزار معلم مشغول به خدمت هستند و وظیفه ما تربیت نسلی است که از نظر اخلاق، مهارت و توانمندی‌های اجتماعی برای آینده کشور آماده باشد.

وی تاکید کرد: به‌رغم توصیه‌های مقام معظم رهبری، هنوز برخی مسئولان نسبت به نقش حیاتی آموزش‌وپرورش در تربیت نسل آینده آگاهی لازم را ندارند. هر جا که مدرسه‌ای فعال باشد، آسیب‌های اجتماعی به طرز محسوسی کاهش می‌یابد.

شعبانی از آغاز «پروژه مهر» از اسفندماه برای آماده‌سازی مدارس در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: تجهیز کلاس‌ها و تأمین نیازهای مدارس از اولویت‌های جدی ما در شش ماه باقی‌مانده تا مهرماه است.

وی خاطرنشان کرد: طبق قانون، تمام خانواده‌ها موظف‌اند فرزندان خود را تا پایان دوره متوسطه اول به مدرسه بفرستند و در صورت تخلف، آموزش‌وپرورش پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش البرز در پایان گفت: توجه به فعالیت‌های دینی و معنوی از جمله برگزاری مسابقات قرآن، نماز، اذان و نهج‌البلاغه در مدارس، بخشی از برنامه‌ریزی‌ها برای تربیت دینی دانش‌آموزان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار