آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۸۰۱

بررسی و جبران خسارت حادثه انفجار بندرشهید رجایی روی میز وزارت کار

وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی گفت: جبران خسارت به خانواده‌های آسیب دیده و شناسایی ابعاد مسئله حوادث دو موضوعی است که وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی آن‌ها را بررسی می‌کند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر به بندرعباس و بازدید از بندر شهید رجایی گفت: این سفر با هدف بررسی دقیق ابعاد حادثه و ارائه حمایت‌های فوری به خانواده‌های متوفیان و آسیب‌دیدگان بوده است.  

با تأکید بر لزوم رسیدگی سریع به وضعیت معیشتی و روانی خانواده‌های آسیب‌دیده حادثه بندر شهید رجایی، اظهار کرد: برای ارزیابی دقیق مشکلات این خانواده‌ها به بندر شهید رجایی آمده‌ایم تا روند شناسایی و پرداخت مستمری به آنان را تسریع کنیم.

وی عنوان کرد: اگرچه بررسی علل فنی و تعیین مسئولیت دستگاه‌های مربوطه بر عهده وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور است، اما جبران خسارت و حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده به‌طور مستقیم در حیطه وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به احتمال حضور کارگران بدون پوشش بیمه‌ای در میان مصدومان و جانباختگان، خاطرنشان کرد: در حال بررسی موارد احتمالی فاقد بیمه هستیم و در صورت تأیید، راهکارهای لازم برای حمایت از خانواده‌های آنان اتخاذ خواهد شد.

میدری با بیان اینکه حدود شش میلیون شاغل فاقد بیمه در کشور وجود دارد، تصریح کرد: هرچند این موضوع در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفته، اما اولویت فعلی، رسیدگی فوری به وضعیت خانواده‌های متوفیان و آسیب‌دیدگان این حادثه است.

وی با اشاره به تدوین بسته حمایتی دولت برای آسیب‌دیدگان، گفت: پس از جمع‌آوری اطلاعات و برگزاری جلسه با استاندار هرمزگان، این بسته نهایی و روز یکشنبه به هیئت دولت ارائه خواهد شد.

میدری در پایان با درک نگرانی خانواده‌ها از آینده شغلی و معیشتی خود، اطمینان داد که همه گزارش‌های دریافتی از مسئولان محلی، نمایندگان استان هرمزگان و نهادهای مرتبط در دست بررسی است تا حمایت‌های لازم به سرعت انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار