آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۱۶۴

کاهش یارانه نمایشگاه کتاب برای دانشجویان/ دولت فقط ۲۸۰ هزار تومان یارانه دانشجویی می‌دهد!

ثبت‌نام بن کتاب ویژه دانشجویان و طلاب برای حضور در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت آغاز می‌شود.

کاهش یارانه نمایشگاه کتاب برای دانشجویان/ دولت فقط ۲۸۰ هزار تومان یارانه دانشجویی می‌دهد!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ بر اساس اطلاعیه رسمی، ثبت‌نام برای دریافت بن خرید کتاب ویژه دانشجویان و طلاب از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت از طریق سایت bon.tibf.ir آغاز می‌شود.

مبلغ بن تخصیص‌یافته برای هر نفر ۷۰۰ هزار تومان است که ۴۲۰ هزار تومان آن از سوی دانشجو یا طلبه پرداخت شده و ۲۸۰ هزار تومان نیز به‌صورت یارانه دولتی در قالب حمایت از خرید کتاب افزوده می‌شود.

همانند سال‌های گذشته، این اعتبار خرید به کارت ملی افراد شارژ می‌شود و نکته مهم آن است که سیم‌کارت ثبت‌شده در فرآیند ثبت‌نام حتماً باید به نام خود فرد (دانشجو یا طلبه) باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار