آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۳۵۵
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم:

پرداخت بیش از ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه برای حمایت از مشاغل خانگی در قم

مسئول بسیج سازندگی سپاه علی‌بن ابی طالب(ع) گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه برای اشتغال‌زایی در مشاغل خانگی در قم پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های دانشجو، سرهنگ علیرضا ایراندوست مسئول بسیج سازندگی سپاه علی‌بن ابی طالب(ع)، در نشست خبری‌ که در ظهر امروز برگزار شد، ضمن تاکید بر اهمیت ایجاد امید در بین مردم و با اشاره به برخی اقداماتی که بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ انجام شده، بیان کرد: مردم، از گذشته تا امروز، همواره در جستجوی خدمت‌رسانی و توسعه بوده‌اند. هدف اصلی این تلاش‌ها، ایجاد ساختارهایی است که زندگی را بهبود ببخشد و نیازهای اجتماعی و اقتصادی را برآورده کند.

وی افزود: از قراردادهای عمرانی گرفته تا برنامه‌های گسترده حمایتی، این مسیر با گسترش فرهنگ اکرام و توجه به اقشار مختلف جامعه هموار شده است. در سال ۱۴۰۳، بیش از ۲۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه برای ایجاد اشتغال اختصاص داده شد. این اقدام منجر به ایجاد ۱۸۰۰ شغل مستقیم و ۲۵۰۰ شغل غیرمستقیم شد.

ایراندوست با اشاره به برخی اقدامات راه‌سازی عنوان کرد: همچنین، کمک‌هایی برای بهسازی جاده‌های بین روستایی، تأمین امکانات درمانی، و توسعه زیرساخت‌های آموزشی صورت گرفت.

وی ضمن بیان اقداماتی که کمکی در جهت رفع برخی ناترازی‌های انرژی کرده‌، ابراز کرد: یکی از پروژه‌های مهم، احداث نیروگاه خورشیدی تجمیعی با ظرفیت یک مگاوات بود که تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری رسید. همچنین، برنامه‌هایی برای اصلاح و بهسازی شبکه برق، احداث مدارس در قالب نهضت ملی، و راه‌اندازی مراکز درمانی در مناطق.

مسئول بسیج سازندگی سپاه علی‌بن ابی طالب(ع) ادامه داد: همزمان، فعالیت‌های جهادی به طور گسترده ادامه یافت. جشنواره‌های هنری و رسانه‌ای با حضور اهالی فرهنگ و جهادگران برگزار شد و بیش از ۱۸۵۰ اثر به این جشنواره‌ها ارسال گردید. همچنین، پروژه‌هایی برای احداث کانال‌های آب کشاورزی، بهبود زیرساخت‌های مقاومتی، و اجرای طرح‌های توسعه محلی انجام گرفت.

وی عنوان کرد: در کنار این اقدامات، توجه ویژه‌ای به مسائل اجتماعی نیز صورت گرفت. در هفته جاری، برنامه‌ای برای حمایت از نیازمندان برگزار شد که شامل توزیع بسته‌های حمایتی و ارائه خدمات درمانی رایگان بود. همچنین، پروژه‌هایی برای ارتقای سلامت عمومی و بهسازی مناطق شهری به اجرا درآمد.

ایراندوست تصریح کرد: دستاوردها، نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه در مسیر توسعه و خدمت‌رسانی به مردم است. با امید به آینده‌ای روشن‌تر، این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های بسیج که در عفته بسیج برگزار‌ می‌گردد، بیان کرد: از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی نام گذاری شده است و در این هفته اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی قم عنوان کرد: در این هفته که دیدار با خانواده شهدای جهادگر و مدافع حرم، آئین بهره‌برداری از ۱۱۰ پروژه کشاورزی، عمرانی و افتتاح نیروگاه خورشیدی را خواهیم داشت، اختتامیه جشنواره روایت هنری ادبی جهاد، اجرای طرح شهید رهنمون به مدت ۱۰ روز، میز خدمت با حضور استاندار با محور بسیج ادارات، در هفته بسیج انجام خواهد شد.

ایراندوست اظهار کرد: قرارگاه «کلاسی نو» سال گذشته با حضور وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد و فعالیت آن در هفته بسیج سازندگی آغاز خواهد شد. هدف از این قرارگاه، تعمیر و بهسازی مدارس است که اجرای آن بر عهده گروه‌های جهادی تخصصی خواهد بود.

وی افزود: شناسایی و نظارت بر مدارس نیز توسط اداره کل نوسازی انجام می‌شود و هزینه‌های مربوطه از طریق کمک‌های خیرین و شماره حساب مردمی تأمین خواهد شد. ظرفیت بسیج فرهنگیان و مدارس امکان اجرای این طرح را در مقیاسی گسترده‌تر فراهم می‌کند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم اعلام کرد: رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در تاریخ ۲۴ اردیبهشت، در حرم حضرت معصومه (س) برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار