آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۸۳۶
سردار موحد:

مشارکت قرارگاه مردمی نصر قم جهت بازسازی شهر نبطیه لبنان

فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) و جانشین قرارگاه نصر قم گفت: باتوجه به خواهر خواندگی که بین قم و شهر نبطیه لبنان وجود دارد، قرارگاه مردمی نصر در بازسازی این شهر مشارکت خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار محمدرضا موحد عصر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: قرارگاه نصر، تشکلی برای هم افزا نمودن ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی استان قم، با هدف ارائه کمک‌های خود جهت اصلاح برخی زیر ساخت‌های شهر جنگ‌زده نبطیه در لبنان، تشکیل شده است.

وی ادامه داد: استان قم که بعنوان استان پشتیبان شهر نبطیه فعالیت می‌کند، از طریق این قرارگاه تلاش دارد تا نیاز‌های حیاتی مردم این شهر را رفع و اثربخشی بیشتری در بهبود شرایط زندگی آنان داشته باشد.

فرمانده سپاه استان قم اضافه کرد: شهر نبطیه که به دلیل تجاوزات رژیم صهیونیستی آسیب‌های زیادی دیده است، نیازمند اصلاح شبکه زیرساخت‌های ضروری همچون برق، گاز، مدارس، بیمارستان‌ها و سایر امکانات پایه‌ای است. پیوند خواهرخواندگی بین قم و نبطیه، به این تعاملات بُعدی فرهنگی و معنوی افزوده و روابط دو شهر را از صرفاً حمایتی به سطحی عمیق‌تر از ارتباطات انسانی و روحی رسانده است.

در ادامه این نشست سرهنگ علیرضا ایراندوست، دبیر کمیته مالی قرارگاه نصر در قم نیز اولویت‌های این قرارگاه در نبطیه را کمک به تأمین آب، برق، خدمات بهداشتی و درمانی و احداث مدارس عنوان کرد.

وی با اشاره به وضعیت دشوار این شهر پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که تاکنون سه شهردار این شهر در جریان این تجاوزات به شهادت رسیده‌اند.

ایراندوست همچنین با اشاره به اثر بخشی کمک‌های مردمی در بهبود وضعیت عمومی این شهر، بر اهمیت هماهنگی و کمک‌رسانی مستمر به این شهر جنگ‌زده تأکید کرد.

وی ادامه داد: نبطیه یکی از شهر‌های شیعه‌نشین لبنان به خاطر علاقه ویژه مردم و برگزاری مستمر آیین‌های عزاداری و محافل مذهبی به شهر «امام حسین» معروف است که این موضوع از عوامل مهم در پیوند خواهرخواندگی قم و این شهر بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار