آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۶۰۳
در رویداد روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۵

رضایی: پارک‌های علم و فناوری نقشی کلیدی در توسعه موسیقی و حمایت از هنرمندان دارند

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس گفت: پارک‌های علم و فناوری نقشی کلیدی در توسعه موسیقی و حمایت از هنرمندان دارند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،‌ مسعود رضایی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، در رویداد روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۵ که با حضور جمعی از هنرمندان، دانشگاهیان و مسئولان کشوری در این دانشگاه برگزار شد، با تأکید بر نقش نوآوری و فناوری در رشد صنعت موسیقی، خواستار توجه بیشتر به ظرفیت‌های علمی و فناوری در حمایت از هنرمندان شد.

وی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی، حضور پرشور هنرمندان و علاقه‌مندان را نشانه‌ای از امید، عشق و پویایی خواند و با ذکر اشعاری از شاعران معاصر، فضای این رویداد را سرشار از زندگی و حرکت توصیف کرد.

دکتر رضایی با اشاره به اینکه موسیقی زبان مشترک همه انسان‌هاست، اظهار داشت: «فناوری این امکان را فراهم کرده است که هنرمندان بتوانند بدون وابستگی به شرکت‌های بزرگ و تنها با بهره‌گیری از پلتفرم‌هایی مانند یوتیوب و اپل میوزیک، آثار خود را در سطح جهانی عرضه کنند.»

وی در ادامه افزود: «پارک‌های علم و فناوری می‌توانند با ایجاد زیرساخت‌هایی مانند استودیو‌های تخصصی، جذب سرمایه‌گذاران و ارائه آموزش‌های نوین، زمینه رشد و شکوفایی هنرمندان را فراهم آورند. همچنین با ایجاد پیوند میان هنرمندان و کارآفرینان، فرصت‌های تازه‌ای برای تولید و انتشار موسیقی فراهم می‌شود.»

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس همچنین به ظرفیت‌های علمی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: «دانشگاه تربیت مدرس با برخورداری از حدود ۸۰۰ عضو هیئت علمی و ۱۰ هزار دانشجو، به‌ویژه در دانشکده‌های هنر، آمادگی کامل دارد تا در حوزه پژوهش، توسعه فناوری و حمایت از هنرمندان نقش‌آفرینی کند.»

در پایان، دکتر رضایی با قدردانی از تلاش‌های وزارت علوم، وزارت میراث فرهنگی و سایر نهاد‌های مشارکت‌کننده، از همه ایده‌های نو در حوزه موسیقی استقبال کرد و بر تعهد پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در حمایت از نوآوری تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار