آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۳۵۳
در گفت و گو با SNNTV

حیدری: دیدار نمایندگان کشورهای بریکس از نمایشگاه کتاب تهران، نقطه عطفی در دیپلماسی فرهنگی است

قائم مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در خصوص همزمانی نشست فرهنگی بریکس با نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب تهران یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی منطقه است و فرصت مناسبی است تا نمایندگان کشورهای بریکس از ظرفیت‌های ایران در حوزه نشر و کتاب مطلع شوند.

حیدری: دیدار نمایندگان کشورهای بریکس از نمایشگاه کتاب تهران، نقطه عطفی در دیپلماسی فرهنگی است

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشجو، همزمان با برگزاری سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، اولین نشست کارگروه فرهنگی کشورهای عضو بریکس در تهران برگزار می‌شود. در این خصوص ابراهیم حیدری توضیح داد: ایده اصلی این نشست در نمایشگاه کتاب دهلی توسط تیم ایرانی مطرح شد. با توجه به ظرفیت‌های عظیم فرهنگی ایران و نیاز به توسعه همکاری‌های بین‌المللی، پیشنهاد تشکیل یک کارگروه فرهنگی در کنار فعالیت‌های اقتصادی بریکس را مطرح کردیم که با استقبال دیگر کشورهای عضو بریکس مواجه شد.  

حیدری ادامه داد: تمرکز اصلی ما بر تقویت صنعت نشر است. این شامل تبادل حق انتشار (رایت)، مشارکت در نمایشگاه‌های کتاب بین‌المللی و توسعه ترجمه آثار بین کشورهای عضو است. علاوه بر این، در حوزه‌های سینما، هنرهای تجسمی و مطبوعات نیز برنامه‌هایی داریم تا بتوانیم گفتمان فرهنگی مشترکی را شکل دهیم.  

قائم مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در خصوص همزمانی این نشست با نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب تهران یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی منطقه است و فرصت مناسبی است تا نمایندگان کشورهای بریکس از ظرفیت‌های ایران در حوزه نشر و کتاب مطلع شوند. همچنین می‌توانیم از این فضا برای جذب مشارکت بیشتر ناشران و فعالان فرهنگی استفاده کنیم.  

حیدری در ادامه گفت: این فقط شروع راه است. انشاءالله شاهد برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، افزایش تبادلات فرهنگی، هنری و پروژه‌های فرهنگی مشترک خواهیم بود. تشکیل این کارگروه می‌تواند دیپلماسی فرهنگی ایران را در سطح بین‌المللی تقویت کند و افق‌های جدیدی را پیش روی صنعت نشر و هنر کشور بگشاید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار