آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۶۶۷

قطر: تلاش‌ها برای میانجیگری در خصوص بحران غزه ادامه دارد

قطر اعلام کرد که تلاش‌ها برای میانجیگری در خصوص بحران غزه ادامه دارد و از جامعه بین‌المللی خواست تا برای ورود کمک‌ها به غزه فشار بیاورد و از استفاده رژیم اسرائیل از کمک‌ها به‌عنوان ابزار فشار جلوگیری کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر، اعلام کرد که علی‌رغم دشواری‌های موجود تلاش‌ها برای میانجیگری در خصوص بحران غزه ادامه دارد، و از جامعه بین‌المللی خواست تا برای یافتن راه‌حل‌هایی جهت ورود کمک‌ها به قطاع غزه فشار بیاورد.

الانصاری توضیح داد که تلاش‌های میانجیگری منجر به آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی شده است، بیشتر از آنچه که از طریق اقدامات نظامی حاصل شده بود. وی اشاره کرد که میانجیگری قطر، مصر و ایالات متحده بر روی پایان دادن به جنگ فاجعه‌بار در قطاع غزه متمرکز است.

سخنگوی وزارت خارجه قطر امروز تأکید کرد که کشورش به‌عنوان میانجی منصف و شناخته‌شده بین‌المللی عمل می‌کند و بر لزوم توقف سیاست اسرائیل در استفاده از کمک‌های بشردوستانه به غزه به‌عنوان ابزار فشار تأکید کرد.

او افزود: «نمی‌توان از کمک‌های بشردوستانه در غزه به‌عنوان برگ برنده برای فشار یا مذاکره استفاده کرد.»

 

تلاش‌های سازمان ملل برای پایان دادن به ممنوعیت کمک‌های بشردوستانه

 

در همین راستا، سه آژانس وابسته به سازمان ملل هفته گذشته از رژیم اسرائیل خواستند که ممنوعیت واردات کمک‌های بشردوستانه به غزه را پایان دهد، چرا که این اقدام زندگی مردم نوار غزه را در معرض خطر قحطی قرار داده است.

فیلیپ لازارینی، کمیسر عمومی آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا)، از ممنوعیت رژیم اسرائیل برای ورود کمک‌های بشردوستانه از دوم مارس گذشته انتقاد کرد و آن را «قحطی با انگیزه‌های سیاسی» دانست.

طبق گزارش بانک جهانی، فلسطینی‌های غزه که جمعیت آن‌ها به ۲.۴ میلیون نفر می‌رسد، به‌طور کامل به این کمک‌ها وابسته هستند، زیرا جنگ نسل‌کشی که رژیم اسرائیل در طی ۱۹ ماه گذشته علیه آنان ادامه داده، آنان را فقیر کرده است.

این بحران انسانی در حالی ادامه دارد که بیش از ۹۰ درصد از فلسطینی‌های غزه مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند و برخی از آن‌ها این تجربه را بیش از یک‌بار داشته‌اند. این افراد اکنون در پناهگاه‌های شلوغ یا در فضای باز زندگی می‌کنند، که باعث گسترش بیماری‌ها و اپیدمی‌ها شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار