آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۳۹۷

توزیع ۱۳۰۰ تانکر آب در مناطق عشایری اردبیل آغاز شد

مدیرکل امور عشایری اردبیل از توزیع ۱۳۶۱ تانکر آب در مناطق عشایری استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی پیرجاهد اظهار کرد: این تانکرهای آب با هدف تامین آب آشامیدنی پایدار و رفع مشکل کم‌آبی در فصول گرم سال بین عشایر استان توزیع می‌شود

وی با اشاره به اجرای طرح ساماندهی آبرسانی سیار به قشلاقات عشایری استان، گفت: در قالب این طرح نحوه توزیع آب در قشلاقات منطقه مغان مورد بررسی قرار گرفته و با نظارت مستقیم مسئول آبرسانی، ساز و کاری برای مدیریت بهینه توزیع آب تدوین شده است.

وی اظهار کرد: بر اساس این ساز و کار از بین اهالی هر قشلاق شامل اعضای شورا، دهیار یا معتمدین محلی یک نفر به عنوان نماینده و ناظر بر فرآیند آبرسانی انتخاب شده است.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل افزود: به این ترتیب، روند آبرسانی با نظارت مستقیم نماینده منتخب عشایر انجام می‌گیرد تا اطمینان حاصل شود تمام خانوارهای عشایری به نوبت و به میزان کافی از آب بهره‌مند می‌شوند.

پیرجاهد اضافه کرد: این اقدام گامی موثر در جهت بهبود وضعیت معیشتی عشایر و تامین آب مورد نیاز دام‌ها در فصل قشلاق محسوب می‌شود و در تمام قشلاقات استان نیز اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه برای ساخت و تکمیل چهار پروژه نیمه تمام آبرسانی در مناطق عشایر نشین استان ۲ هزار میلیارد اعتبار نیاز است، ادامه داد: با تکمیل این پروژه ها تمامی عشایر استان اردبیل از آب شرب سالم و پایدار برخوردار شده و مشکل آب شرب این قشر زحمتکش برای همیشه حل خواهد شد.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل کمبود آرد یارانه ای، تامین آب شرب، برق، گاز و مناسب نبودن راه‌های ارتباطی را از جمله مهم‌ترین مشکلات عشایر استان ذکر کرد.

وی گفت: بر اساس آخرین بررسی‌های صورت گرفته عشایر ۱۱۹ قشلاق در مناطق مختلف این استان مشکل آنتن‌دهی، ۲۶ قشلاق مشکل برق، ۸۰ قشلاق مشکل گاز و ۱۴۶ قشلاق این استان به علت عدم وجود زیرساخت های مناسب در تامین آب شرب سالم و پایدار مشکل دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار