آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۵۵۲

فرار با بالگرد؛ صهیونیست‌ها کشته‌ها و زخمی‌هایشان را از رفح خارج می‌کنند+فیلم

در پی انفجار مهیب یک بمب در رفح و فرو ریختن یک ساختمان محل استقرار نیروهای رژیم صهیونیستی، رسانه‌های عبری از کشته و زخمی شدن چندین نظامی صهیونیست خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع خبری وابسته به رژیم صهیونیستی امروز گزارش دادند که انفجار یک بسته انفجاری در میان نیروهای یگان گولانی، موجب فرو ریختن ساختمانی در شرق رفح شد که نظامیان رژیم در آن مستقر بودند.

در جریان این عملیات پیچیده در محله الشجاعیة غزه، یک نظامی صهیونیست کشته و هفت نفر دیگر زخمی شدند.

مبارزان حماس پس از خروج از تونل، با شلیک موشک و آغاز درگیری سنگین، نیروهای دشمن را غافلگیر کردند. در این عملیات، تلاش برای اسارت یک سرباز زخمی صهیونیست از طریق تونلی در زیر ساختمان منهدم‌شده صورت گرفته است.

در پی این انفجار، ارتش رژیم صهیونیستی بالگردهایی را برای انتقال مجروحان به بیمارستان برازیلای عسقلان اعزام کرده است.

با این حال، سانسور نظامی رژیم صهیونیستی مانع از انتشار جزئیات بیشتر در رسانه‌های عبری شده و فضا همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

به گفته رسانه‌های صهیونیستی، نیروهای ارتش این رژیم در تخلیه کشته‌ها و مجروحان خود از میدان نبرد با مشکلات جدی مواجه شده‌اند.

رسانه عبری‌ «حدشوت حموت» گزارش داد که شدت درگیری‌ها در منطقه به حدی بوده که ارتش ناگزیر به اعزام چهار فروند بالگرد برای تخلیه نیروهای خود شده است. هم‌زمان، چند بالگرد دیگر نیز در حال اجرای عملیات پوششی و آتش‌پراکنی هستند تا امنیت این روند را تأمین کنند.

شاخه نظامی جنبش حماس نیز در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که یکی از یگان‌های مهندسی ارتش رژیم صهیونیستی را در شرق رفح هدف قرار داده است. 

طبق این بیانیه، یگان هدف قرار گرفته شده متشکل از ۱۲ نظامی بوده و اعضای آن در حال آماده‌سازی برای انفجار یکی از منازل در منطقه الفدایی در محله التنور بوده‌اند.

بر اساس بیانیه القسام، مبارزان مقاومت ۲ فروند راکت ضد نفر و ضد زره را به‌سوی محل استقرار این تیم شلیک کردند که منجر به وقوع انفجار عظیمی در داخل ساختمان شده و اعضای تیم مهندسی ارتش رژیم صهیونیستی کشته و زخمی شدند.

القسام اعلام کرد که این عملیات در چارچوب مرحله جدیدی از درگیری‌ها در رفح صورت گرفته که با عنوان «دروازه‌های جهنم» از سوی مقاومت نام‌گذاری شده است.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار