آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۹۶۹

«هارداسان»؛ ۲۵ روایت از تشییع شهید جمهور

کتاب «هارداسان» که توسط انتشارات ستارگان درخشان به چاپ رسیده است، شامل ۲۵ روایت و عکس از تشییع پیکر شهید سید ابراهیم رئیسی، با حضور احمد قربانعلی‌زاده، رئیس حوزه هنری کاشان، سید محمد نبوی، مسئول ادبیات پایداری حوزه هنری کاشان، عباس حاجی‌پور، استاد عکاسی و عضو انجمن عکاسان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی رونمایی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «هارداسان» که توسط انتشارات ستارگان درخشان به چاپ رسیده است، شامل ۲۵ روایت و عکس از تشییع پیکر شهید سید ابراهیم رئیسی، با حضور احمد قربانعلی‌زاده، رئیس حوزه هنری کاشان، سید محمد نبوی، مسئول ادبیات پایداری حوزه هنری کاشان، عباس حاجی‌پور، استاد عکاسی و عضو انجمن عکاسان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی رونمایی شد.

سید محمد نبوی، مسئول ادبیات پایداری حوزه هنری کاشان، درباره کتاب «هارداسان» گفت: کتاب «هارداسان» از دل نشریه‌ای به نام روایتگاه به وجود آمد که متعلق به حوزه هنری کاشان است. سقوط بالگرد باعث شد روایت‌های واکنش سریع را شروع کنیم. دوازده نفر از نویسندگان این کتاب از شب سقوط بالگرد و تشییع شهدا سعی کردند روایت‌هایی را مربوط به این اتفاق بنویسند. تک‌تک روایت‌ها حرف دل کل مردم ایران است. زمان تشییع تصمیم گرفتیم با چند نفر از نویسندگان به قم برویم و تشییع را روایت کنیم. کتاب شامل ۲۵ روایت و ۲۵ عکس است.

احمد قربانعلی‌زاده، رئیس حوزه هنری کاشان نیز بیان کرد: در روزگاری هستیم که هر لحظه اتفاقات غافل‌گیرکننده رقم می‌خورد و برنده کسی است که با قلم و دوربینش واقعه را ماندگار می‌کند. ارزش کار مهم نویسندگان و عکاسان این کتاب سال‌های آینده مشخص خواهد شد. اتفاقات خوبی که برای این کتاب افتاده، ثمره نیت پاک و خالص دست‌اندرکاران این کتاب است. کتاب «هارداسان» به خانواده شهید رئیسی نیز اهدا شد.

قربانعلی‌زاده اضافه کرد: یک اثر تا وقتی چاپ نشود کامل نمی‌شود. برای این کتاب زحمات زیادی کشیده شد، اما به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور تولید نتوانستیم یک تیراژ کامل از کتاب تولید کنیم. به برکت کنگره ملی شهدای کاشان از این کتاب حمایت شد.

 

عکاسان مستند، مورخان تصویرگرند

عباس حاجی‌پور، پیشکسوت عکاسی، در این نشست گفت: عکاسی از سال ۱۸۳۹ همگانی شد و از آن لحظه عکس پدید آمد و زندگی بشر مصور شد. سبک‌های زیادی در عکاسی اتفاق افتاد و یکی از اتفاقات مهم، عکاسی مستند اجتماعی است. در طول تاریخ تشییع‌های بسیار مهمی در سطح جهان انجام شده است؛ همچون تشییع مهاتما گاندی که سیزده میلیون نفر عکاسی کردند. بعد از آن در خرداد ۱۳۶۸ تشییع جنازه امام راحل با ۱۱ میلیون جمعیت اتفاق افتاد. چنین تشییع‌هایی باید مستند شوند. عکاسی که این وقایع را عکاسی می‌کند، یک مورخ تصویرگر است. عکس زبان بین‌المللی است و این قدرت را دارد که بتواند یک روایتگر باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار