آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۰۶۷

دستگاه شوک قلبی ایرانی با الگوریتم هوشمند وارد بازار شد

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موفق به طراحی و تولید دستگاه الکتروشوک خودکار برای احیای بیماران مبتلا به ایست قلبی در خارج از محیط‌های درمانی شدند.

ستگاه شوک قلبی ایرانی با الگوریتم هوشمند وارد بازار شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه تهران، دستگاه الکتروشوک خودکار طراحی‌شده توسط شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با ترکیب فناوری پیشرفته و کاربری آسان، می‌تواند در کاهش مرگ‌ومیر ناشی از ایست قلبی مؤثر باشد.

این دستگاه خودکار که به تازگی به مرحله تولید تجاری رسیده است، با بهره‌گیری از فناوری پیشرفته، قادر است ریتم سیگنال (ECG) نوار قلب فردی را که دچار ایست ناگهانی قلبی شده است، دریافت و از طریق الگوریتم‌های هوشمند تشخیص الگو، اقدام به شناسایی و طبقه‌بندی آن ریتم کند. چنانچه دستگاه تشخیص دهد که ریتم مشاهده‌شده از نوع فیبریلاسیون بطنی (Ventricular Fibrilation) یا تاکی‌کاردی بطنی (Ventricular Tachycardia) است، اقدام به اعمال شوک الکتریکی می‌کند.

یکی از مزیت‌های اصلی دستگاه این است که می‌تواند انرژی اعمالی را بر اساس امپدانس بدن تنظیم کند تا در حالات مختلف، انرژی متناسب جهت احیای قلبی به بیمار منتقل شود. منبع تغذیه اصلی دستگاه، یک باتری است که توسط شرکت فناور در دو نوع قابل شارژ و غیر قابل شارژ عرضه می‌شود و قادر است حداقل ۱۵۰ شوک با حداکثر انرژی (۲۰۰ ژول) به بیمار اعمال کند.

این محصول دانش‌بنیان، همچنین دارای راهنمای صوتی و تصویری است و برای استفاده توسط افراد غیرمتخصص طراحی شده است. افزون بر این، با وجود استاندارد‌ها و کیفیت قابل رقابت، قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه همانند خارجی دارد.

گفتنی است این محصول در نمایشگاه پژوهش ۱۴۰۱ رونمایی شد و به تازگی به مرحله تولید تجاری رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار