آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۶۲۸
نماینده مردم زرند و کوهبنان:

بحران تامین آب شرب در زرند جدی است / لزوم تسریع در تکمیل طرح انتقال آب خلیج فارس به استان کرمان

نماینده مردم زرند و کوهبنان با اشاره به وجود بحران جدی تامین آب شرب در زرند بر لزوم تسریع در تکمیل طرح انتقال آب خلیج فارس به استان کرمان تاکید کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین همتی، نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، طی نطقی در صحن علنی امروز مجلس به بیان مهم‌ترین مشکلات و مطالبات مردمي حوزه انتخابیه خود پرداخت. 

او با اشاره به تشدید بحران آب شرب در زرند خواستار ارائه راهکار‌های جدی برای حل این معضل و همچنین تسریع در روند انتقال آب از خلیج فارس به استان کرمان و زرند شد.

وی در مورد طرح جوانی جمعیت نیز اعلام کرد: بیش از ۷ هزار و ۳۰۰ نفر از متقاضیان واجد شرایط طرح جوانی جمعیت در شهرستان زرند هیچ خانه‌ای دریافت نکرده‌اند، و خواستار رسیدگی به این مشکل هستند.

همتی در مورد زمین‌های شهرک جهاد نیز گفت: مشکل ۱۰۰۰ قطعه زمین که بیش از ۳۰ سال پیش به مردم واگذار شده که تاکنون نه سند مالکیت برای آنها صادر شده و نه اجازه ساخت مسکن داده شده است.

دبیر کمیسیون انرژی مجلس به موضوع تبعیض در یارانه کارخانه‌های فولاد اشاره کرد و افزود: ناعدالتی در تخصیص یارانه بین کارخانه‌های فولاد با دو روش کوره بلند و القایی باعث زیان کارخانه‌های کوره بلند شده و خواستار حمایت بیشتر دولت از این واحد‌ها از طریق تخصیص برق و گاز هستم.

همتی سپس به موضوع قطعی برق در بخش کشاورزی پرداخت و خواستار اختصاص وام به کشاورزان برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی به‌منظور مقابله با قطعی‌های مکرر برق شد.

او عدم پرداخت وام‌های فرزندآوری و ازدواج را یکی مشکلات مردم منطقه عنوان کرد و از تاخیر و تعلل در پرداخت این وام‌ها و بلاتکلیفی مردم گلایه کرد.

نماینده زرند و کوهبنان از وزارت صمت خواست تا با توجه به محرومیت‌های استان کرمان و وجود صنایع و معادن گسترده، اجازه دهد ۲۰ درصد از درآمد معادن طبق ماده ۱۴ تبصره ۵ قانون معادن صرف زیرساخت‌های استان کرمان شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار