آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۱۲۴

اعتبارات راه و روستایی از استانی به ملی تغییر کند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: رسانه‌ها صدای ما باشند تا مصوبه مجلس اصلاح گردد و اعتبارات روستایی صرفاً استانی نباشد و از اعتبارات ملی نیز بتوانیم در این حوزه استفاده کنیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سعید خدابخشی عصر امروز در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: پروژه‌های محرومیت‌زدایی تا کنون ۱۱ میلیارد تومان اعتبار داشتند اما متاسفانه طی دو سال اخیر این رقم به صفر رسیده است و از آنجایی که ۷۰ درصد راه‌های استان راه‌های روستایی می‌باشد این عملیات ضرر بالایی به استان زده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری افزود: رسانه‌ها صدای ما باشند تا این مصوبه در صحن مجلس اصلاح گردد و اعتبارات روستایی صرفاً استانی نباشد و از اعتبارات ملی نیز بتوانیم در این حوزه استفاده کنیم.

وی ادامه داد: همچنین نماینده‌گان مجلس نیز می‌توانند در این اتفاق به کمک ما بیایند و از اعتباراتی که در اختیار دارند به اجرای پروژه‌های راه و روستایی تخصیص دهند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نگهداری راه‌ها را یکی از پروژه‌های مهم این اداره‌کل دانست و گفت: تیغ‌زنی، نصب تابلوهای مورد نیاز، لکه گیری و روکش آسفالت از جمله اقدامات این حوزه است که در حال حاضر ۳۰ قرارداد با مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان بسته شده است که با این مبلغ ۱۵۰ کیلومتر روکش آسفالت تقویت می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری افزود: تعمیرات ابنیه فنی نیز یکی از حوزه‌های کاری مهم این اداره است که در حال حاضر ۲۵ قراردادبا مبلغ ۴۰ میلیارد تومان برای تعمیر ۶۵ مورد در سطح استان بسته شده است.

وی به اقدامات در حوزه ایمنی راه اشاره کرد و ادامه داد: ۲۱ قرارداد با مبلغ ۹۰ میلیارد تومان برای نصب نیوجرسی، گاردریل و حفاظ و .... در سطح استان بسته شده است.

خدابخشی با بیان اینکه رفع نقاط پرحادثه و تصادف‌خیر اولویت اصلی این اداره‌کل است، افزود: اکثر راه‌های استان با شرایط فعلی از جمله پیچ و خم‌های فراوان، تایپوگرافی استان به جاده‌های پرحادثه معروف شده‌اند که برای رفع این نقاط ۱۴ قرارداد به مبلغ ۸۰ میلیارد تومان بسته شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اظهار کرد: در حال حاضر ۳۰۰ دستگاه سبک و سنگین برای عملیات برف‌روبی و نگهداری راه‌ها در این مجموعه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در این حوزه قرارداد در دو فاز خرید ۵ دستگاه سنگین و تعمیر ۱۴ دستگاه با مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان بسته شده است.

خدابخشی با بیان اینکه ۳ هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در استان وجود دارد که ۷۰ درصد آن‌ها راه روستایی هستند، تصریح کرد: به جهت ساخت و توسعه روکش آسفالت‌ راه‌های روستایی ۶۰ قراداد بسته شده است.

وی افزود: متاسفانه اعتبارات راه و روستایی در استان کم است اما با این وجود ۶۰ پروژه به منظور ساخت و روکش آسفالت در راه‌های روستایی با مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان بسته شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تصریح کرد: در حال حاضر ۱۳ مجتمع خدمات رفاهی در حال استفاده کاربران جاده‌ای در سطح استان است همچنین ۲۰ مجتمع دیگر در حال ساخت و ۲۸ مجتمع در حال استعلام است که در آینده تعداد مجتمع‌های استان به ۶۰ مجتمع خواهد رسید.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره اولویت اداره‌کل راهداری 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان در پایان گفت: کل قراردادهای جاده‌ای و حمل و نقلی استان ۱۶۰۰ میلیارد تومان است و تمام تلاشمان تامین کمبود اعتبارات و تسویه حساب دیون پیمانکاران می‌باشد.

وی افزود: جمع کردن پروژه‌های نیمه کاره هدف اصلی این اداره‌کل است و تا جمع نشدن طرح‌های نیمه‌کاره پروژه جدید اضافه نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار