آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۲۴۲

شی جین‌پینگ از روابط «قدیمی» چین با کشور‌های آمریکای لاتین تجلیل کرد

شی جین‌پینگ در نشست چین-سیلاک از دوستی «قدیمی» چین با کشورهای آمریکای لاتین تجلیل کرد و وعده وام ۹.۲ میلیارد دلاری به این کشورها داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس‌جمهور چین، شی جین‌پینگ، در نشست مهم منطقه‌ای چین-سیلاک که روز سه‌شنبه در پکن برگزار شد، از روابط «قدیمی» و دوستانه میان چین و کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب تجلیل کرد. وی در سخنرانی خود در افتتاحیه این اجلاس، همکاری‌های دیرینه چین با این کشورها را ستود و تأکید کرد که چین و کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب یک تاریخ طولانی از تبادلات دوستانه دارند.

شی جین‌پینگ در ادامه گفت: «اگرچه چین از منطقه آمریکای لاتین و دریای کارائیب فاصله دارد، اما تاریخ دو طرف پر از تعاملات مثبت است.» وی همچنین این اجلاس را به «یک درخت بزرگ و استوار» تشبیه کرد که نشان‌دهنده روابط مستحکم و ادامه‌دار دو طرف است.

در این نشست، رهبران و مقامات کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب برای شرکت در اجلاس چین-سیلاک به پکن سفر کرده‌اند. در سال‌های اخیر، چین با تقویت روابط اقتصادی و سیاسی خود با این کشورها، به ویژه در زمینه همکاری‌های تجاری، تلاش کرده است تا جایگاه خود را در این منطقه حساس تقویت کند. شی جین‌پینگ همچنین از کشورهای این منطقه خواست تا در برابر تعرفه‌های سنگین که دولت ترامپ به تازگی علیه آنها وضع کرده بود، جبهه‌ای واحد تشکیل دهند.

رئیس‌جمهور چین در بخش دیگری از سخنان خود به اتحاد و همکاری کشورهای مختلف برای حفظ صلح و ثبات جهانی اشاره کرد و افزود که تنها از طریق همکاری می‌توان توسعه و رونق جهانی را تقویت کرد. وی همچنین زورگویی و سلطه‌طلبی را محکوم کرد که به‌طور غیرمستقیم حمله‌ای به سیاست‌های ایالات متحده بود.

شی جین‌پینگ در پایان سخنرانی خود وعده داد که چین به کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب وام‌هایی به ارزش ۹.۲ میلیارد دلار ارائه خواهد کرد. این وعده، اقدامی برای تقویت همکاری‌های اقتصادی بیشتر با این منطقه به شمار می‌آید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار