آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۵۲۱

استاندار: هوش مصنوعی می‌تواند معمار نوین اصفهان باشد

استاندار اصفهان گفت: معماران گذشته با حکمت، طرح‌های کاشی را چون کدهای برنامه‌نویسی می‌آفریدند؛ امروز نیز هوش مصنوعی می‌تواند معمار دوم اصفهان باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی جمالی نژاد روز سه‌شنبه در سمینار تخصصی آینده اصفهان در عصر هوش مصنوعی، گفت: هوش مصنوعی، معجزه دیجیتال قرن بیست و یکم و آینه‌ای از هوش انسانی است، اگر اصفهانی‌ها باهوش هستند، این درایت باید در هوش مصنوعی نیز خود را نشان دهد.

استاندار اصفهان بیان کرد: هر تحولی چالش‌های خود را دارد و هوش مصنوعی نباید باعث فراموشی انسانیت شود، بلکه باید به عنوان ابزاری برای تقویت اخلاق، فرهنگ و تمدن به کار گرفته شود.

جمالی نژاد گفت: اگر اصفهان قرار است در آینده هوش مصنوعی نقش ایفا کند، باید امروز توانمندی‌های خود را به جهان نشان دهد و این شهر با بهره‌گیری از هوش مصنوعی می‌تواند جمال، هوشمندی و ظرفیت‌های خود را به جهانیان معرفی کند.

وی در بخشی از صحبت‌های خود بیان کرد: هوش مصنوعی یک انقلاب سه‌بعدی را ایجاد می‌کند که انقلاب در سرعت، انقلاب در دقت و انقلاب در خلاقیت است و می‌تواند بزرگترین موهبت بشریت باشد، اما برای تحقق این امر، باید تعادل بین خلاقیت و مشارکت، اتوماسیون و انسانیت و پیشرفت و اخلاق را رعایت کرد.

استاندار اصفهان گفت: نگاه ما به هوش مصنوعی باید مبتنی بر همکاری باشد، نه رقابت و این فناوری می‌تواند به عنوان ابزاری قدرتمند در خدمت اهداف والای انسانی قرار گیرد.

وی در ادامه گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده هوش مصنوعی پتانسیل تمدن سازی آینده را دارد و گزارش‌های منتشر شده کارشناسان حاکی از آن است که تاثیر هوش مصنوعی بر اقتصاد جهانی تا سال ۲۰۳۰ می‌تواند به ۱۰ تا ۲۰ تریلیون دلار برسد.

استاندار اصفهان تصریح کرد: در ایران نیز پتانسیل هوش مصنوعی قابل توجه است و در حالی که سهم ایران از اقتصاد جهانی در حال حاضر ۴۰۰ میلیارد دلار معادل یک دهم درصد از کل اقتصاد جهانی است، هوش مصنوعی می تواند در سال‌های آینده بین ۲۰ تا ۴۵ میلیارد دلار به اقتصاد ایران اضافه کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار